Naslovna ECO2 Xiaomi SU7 pristiže “u duhu” Porsche Taycana i Genesisa G70

Xiaomi SU7 pristiže “u duhu” Porsche Taycana i Genesisa G70

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prvi Xiaomijev putnički automobil, SU7, „procureo“ na internet preko apliciranja za prodajnu licencu, i ono što možemo reći je da izgleda sjajno.

Kineski tehnološki gigant je najpoznatiji po proizvodnji pametnih mobilnih telefona i električnih skutera. Sada, zahvaljujući podnošenju dozvole za javnu prodaju u Kini, dobili smo prvi uvid u prvi putnički automobil Xiaomija, naravno u čisto električnom izdanju.

Cars News China je zapazio podnošenje zahteva Ministarstvu industrije i informacionih tehnologija na dotičnoj internet stranici, gde se objavljuje lista vozila koja će proći kroz mesečni homologacioni proces u Kini. Podaci su javno dostupni i uključuju stvari kao što su fotografije, specifikacije, nivoe opreme itd.

SU7 nas u velikoj meri podseća na Genesis G70 gledano spreda, u najvećoj meri zahvaljujući horizontalno razdvojenim farovima. Karoserijska forma u vidu „fastbeka“ s četvoro vrata evocira na Porsche Taycan, baš kao i dostupan zadnji aktivni spojler. Međutim, s međuosovinskim rastojanjem od gotovo tri metra i ukupnom dužinom od metara, SU7 je nešto duži od Taycana.

Podneta dokumentacija otkriva i pregršt drugih sitnica, uključujući naplatke od 19 i 20 cola i LIDAR sistem instaliran na gornjem delu vetrobranskog stakla. Kada je o pogonu reč, dostupne su dve opcije prema Car News China: osnovni na zadnje točkove s 295 ks i snažnija verzija s pogonom na sve točkove, koja raspolaže sa 663 ks. Maksimalna brzina je ograničena na 210 km/h u slučaju slabije, odnosno 265 km/h u slučaju snažnije verzije.

SU7 će se proizvoditi u saradnji s Beijing Automotive Industry Holdingom Co. Ltd (BAIC) prema Car News China, a početak se očekuje u decembru. Zanimljivo je da je ova kompanija u zajedničkom poduhvatu s Mercedes-Benzom.

Da li će se Xiaomi SU7 naći i na tržištima van kineskog, za sada nije poznato, ali ako dođe na evropsko tlo, biće to sjajne vesti.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime