Naslovna INFO Honda i Nissan udružuju snage

Honda i Nissan udružuju snage

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kolaboracija bi mogla da uključi i rad na softveru.

Ono što je započelo u vidu glasina u japanskim medijima ranije tokom ove nedelje, sada je i oficijelno potvrđeno.

Naime, Honda i Nissan su potpisali memorandum o razumevanju, vezan za izvodljivost studije o istraživanju na planu električnih vozila. Ukoliko dve japanske kompanije dođu do dogovora, partnerstvo bi uključilo i zajednički rad na softveru.

Ova saradnja je još uvek u povoju, ali ako Nissan i Honda potpišu ugovor, plan je da se napori kanališu u „automobilske softverske platforme, osnovne komponente povezane s elektromobilima i dopunske proizvode“.

Deo vezan za softver bi mogao da se odnosi na bezbednost i tehnologije autonomne vožnje, budući da se u pres materijalu koji su objavile obe kompanije govori o „nultom broju žrtava u saobraćajnim incidentima“. U to je takođe uključen zajednički cilj vezan za dostizanje ugljenične neutralnosti.

Po izveštaju koji je objavila publikacija Nikkei Asia pre nekoliko dana, Nissan i Honda žele da razviju novu platformu ekskluzivno namenjenu električnim vozilima. Kolaboracija bi mogla da se proširi zajednički inženjering u oblasti elektromobila. Pored toga, ove dve japanske kompanije mogle bi da iskoriste udružena sredstva za kupovinu zajedničkih električnih pogonskih sklopova i baterija.

Partnerstvo ne samo što bi ubrzalo razvoj, već bi snizilo troškove, kako na planu razvoja, tako i istraživanja. Honda više ne sarađuje s General Motorsom na zajedničkom razvijanju priuštivih električnih krosovera, tako da činjenica da je u potrazi za novim partnerom nije iznenađujuća. Saradnja s američkim gigantom će verovatno biti ograničena na Honda Prologue i Acuru ZDX na Ultium platformi.

Nissan ima partnera u Renaultu kada je reč o električnim automobilima i drugim tipovima vozila. Nova generacija Micre će u velikoj meri biti bazirana na novom Renaultu 5. Koristiće oko 80 odsto zajedničkih delova i u proizvodnju će ući 2026., u Renaultovoj fabrici u Duiju na severu Francuske.

S kineskom konkurencijom koja je sve intenzivnija, u vreme kada Volkswagen grupacija i Stellantis udvostručuju broj elektromobila, Nissan i Honda ne žele da zaostaju. Međutim, budući da su Japanci tek potpisali memorandum o razumevanju, to znači da zajednički razvijen automobil, odnosno platforma, neće pristići u narednih par godina, pod uslovom da se postigne konačan dogovor.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime