Naslovna ECO2 BMW pružio prvi uvid u novi Neue Klasse SUV

BMW pružio prvi uvid u novi Neue Klasse SUV

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prvi uvid u BMW Vision Neue Klasse X ukazuje na elegantan, futuristički dizajn čisto električnih modela bavarske marke, koji će početi da stupaju na scenu 2025.

Prošle godine, BMW je obelodanio koncept Vision Neue Klasse, koji je vesnik elektromobila nove generacije.

Vision Neue Klasse X je veći model, SUV, koji bi trebalo da se stavi naspram primeraka kao što je Teslin Model Y. Deo je nove BMW-ove porodice SAV (Sports Activity Vehicle) vozila, i praktično je SUV verzija sedana predstavljenog prošle godine.

„Redefinisaće BMW kao brend“, rekao je Oliver Cipse, predsednik upravnog odbora bavarskog proizvođača. Klasična prednja maska u vidu „bubrega“ ostaje na snazi, dok dvostruki farovi akcenat stavljaju na moderan izgled.

BMW svoj novi softver naziva „Super Brain“ (supermozak), a reč je o visokoperformantnim kompjuterskim sistemima, dizajniranim da iskustvo u vožnji u učine uglađenijim i efikasnijim.

Pored toga, novi elektromobil će moći da podeli električnu energiju u mreži, što znači da poseduje dvosmerno punjenje, odnosno može da napaja domaćinstvo ili pruži svoj doprinos električnoj mreži.

Vozači mogu ovaj automobil da koriste za punjenje električnog bicikla ili za snabdevanje električnih uređaja tokom kampovanja.

Brzina punjenja je poboljšana za 30 odsto, a potrebno je samo 10 minuta da se vozilo dopuni za 300 kilometara vožnje.

Napredna tehnologija je oličena u BMW Panoramic Vision sistemu, koji ključne informacije projektuje na vetrobran. Vozači ga mogu aktivirati putem glasovne komande i upravljati automobilom putem ekrana na centralnom grebenu. Korisnici mogu podesiti personalizovane zvuke preko volana.

Prvi primerci Neue Klasse će ući u proizvodnju u fabrici u Debrecinu 2025. Bavarska kompanija još uvek nije objavila bilo kakve informacije o ceni.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime