Naslovna ECO2 Kada Kinezi zadaju “domaći zadatak” onda dobijemo Skyhome

Kada Kinezi zadaju “domaći zadatak” onda dobijemo Skyhome

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kineska industrija električnih vozila napreduje krupnim koracima u poslednje vreme. Doslovno ne može da prođe dan a da ne saznamo o nekom novom proizvodu iz druge najmnogoljudnije zemlje sveta.

Automobil koji možemo da vidimo ipak se smatra posebnim primerkom, jer je opremljen tehnologijama s kojima još uvek nismo tako dobro upoznali, kao i detaljima koji su prethodno bili rezervisani za najprestižnije modele automobila.

Skyworth, automobilski ogranak Skywella, elektronske kompanije iz Kine, predstavio je Skyhome, elegantnu limuzinu koja bi trebalo da startuje s proizvodnjom sledeće godine.

Nalazeći inspiraciju u tradicionalnoj kineskoj arhitektonskoj estetici, ovaj elektromobil poseduje dizajnerski etos koji podseća na klasične kineske paviljone, što ga izdvaja iz „konvencionalne EV gomile“. To je ono što kompanija kaže o njemu u zvaničnom materijalu za medije. Hit svakako predstavlja krovni venac koji se pomera unazad tokom vožnje kako bi smanjio otpor vazduha za tri odsto. U nepovoljnim vremenskim uslovima ili vanrednim situacijama, on se naginje, povećavajući otpor za pet odsto, u cilju bolje kontrole nad vozilom.

Ipak, kod Skyhomea se ne radi samo o estetici. Firma odgovorna za razvoj ovog automobila kaže da on ima nešto što se zove „Ten Smart Butlers“ (deset pametnih batlera), što je tehnologija bazirana na algoritmima veštačke inteligencije, obezbeđujući čitav niz funkcija, u rasponu od preduzetničkih saveta do emocionalne podrške, verovali ili ne…

Inteligentne glasovne sposobnosti vozila prevazilaze one uobičajene, jer mogu da se pohvale mogućnošću „slušanja, govora, posmatranja, prepoznavanja, razumevanja i razmišljanja“, što je olakšano tehnologijom višenamenske glasovne interakcije. Ono što je još impresivnije je da ovaj sistem uključuje beskontaktnu funkciju za praćenje vitalnih znakova, što bi trebalo da prepozna zdravstvene rizike u ranim fazama. Da, da, verovali ili ne…

Na kraju, tu je i ogroman TV za putnike na zadnjim sedištima, koji se izvlači iz krova. Doduše, ne znamo njegove tačne dimenzije, ali sudeći iz fotografija, čini se većim od 31,1-inčnog ekrana u BMW-u serije 7.

Skyworth takođe intenzivno ulaže u tehnologiju ogibljenja, tvrdeći da nova električna limuzina ima jedan od najnaprednijih sistema vazdušnog oslanjanja u industriji. Prednja postavka dolazi u vidu poprečnih dvostrukih ramena, dok se pozadi nalazi aluminijumska konstrukcija u pet tačaka. Raspored mase po osovinama iznosi perfektnih 50:50. Takođe, ukupan dizajn šasije s integrisanim baterijskim paketom, koji takođe služi kao pod vozila, navodno je redukovao broj komponenti za čak 127 u poređenju s konvencionalnim električnim automobilom. Kineski proizvođač takođe obećava smanjenje mase od 24 odsto u poređenju s tradicionalnijim dizajnom.

Još uvek nema zvaničnih informacija u vezi s pogonskim sklopom.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime