Naslovna ECO2 Nio lansirao smartfon koji se koristi u kombinaciji s vozilom

Nio lansirao smartfon koji se koristi u kombinaciji s vozilom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kineski Nio je 21. septembra predstavio premijum smartfon, dizajniran da se koristi zajedno s električnim vozilom, nudeći čitav niz povezanih funkcija, kao što je korišćenje telefona u cilju navođenja automobila da se parkira.

Lansiranje Nio Phone uređaja, prvog „automobilskog“ telefona koji će prodavati jedna kineska firma, akcenat stavlja na napredne EV tehnologije na najvećem svetskom automobilskom tržištu, gde se na električne automobile odnosi više od trećine ukupne prodaje.

Vozač Nio vozila takođe može da koristi telefon da bi ga naveo da se samostalo odveze do lokacije, što je dozvoljeno u Kini u nekim ograničenim sekcijama i pri niskim brzinama, kao i da otključa automobil čak i kada je telefon isključen.

Generalni direktor kineske kompanije, Vilijam Li, rekao je da Nio Phone ima više od 30 specifičnih automobilskih funkcija i da je napravio proboj u tehnologiji digitalne konektivnosti.

„Mislim da će mnogi naši rivali mnogo naučiti iz naših smartfon inovacija i dobrodošli su da to urade“, rekao je on.

Tri model su dostupna, s cenama između 6.499 juana (890 dolara) i 7.499 juana (1.028 dolara). Telefon će se prodavati isključivo u Kini za sada, a isporuke su startovale juče 28. septembra.

Li je nastavio s forsiranjem smartfon projekta, uprkos zabrinutosti nekih investitora da ovaj proizvođač automobila, čiji su gubici sve veći usred cenovnog rata koji bukti u Kini, preuzima previše na sebe.

Primarni interes kompanije u dizajniranju ovakvog telefona verovatno počiva u prikupljanju korisničkih podataka, pre nego u nastojanju da učini telefon ključnim izvorom prihoda, kaže Vil Vong, analitičar iz IDC-a.

„Smartfoni će predstavljati dobru platformu za prikupljanje više podataka, što je ključno u današnjem tehnološkom svetu i potencijalno bi moglo da dovede do boljeg korisničkog iskustva i zadržavanja kupaca“, rekao je on.

Nioov potez označava najnovije mešanje između pametnih telefona i sveta automobila.

Meizu, koji je preduzeo projekat koji pripada osnivaču Zhejiang Geely Holdinga, u martu je predstavio pametne telefone koji se mogu povezati s Geelyjevim Link & Co brendiranim automobilima, ali se takođe plasiraju na šire tržište.

Kao što je poznato, proizvođač pametnih mobilnih telefona, Xiaomi, takođe je spreman da započne proizvodnju automobila.

Nio, koji zauzima 9. mesto među proizvođačima električnih i hibridnih automobila u Kini, udvostručio je ulaganje u tehnologije koje razvija unutar kuće, i to za ključne komponente kao što su čipovi i baterije. Takođe je izgradio bazu fanova među vozačima u matičnoj zemlji tako što je otvorio ekskluzivne klubove i ponudio proizvode kao što je vino robne marke „Nio“.

Kompanija ima tim od 11.000 inženjera koji rade na ključnim aspektima pametnih EV tehnologija, od čipova, preko baterija, do autonomne vožnje i inteligentne proizvodnje, rekao je Li.

Nakon pada prodaje u prvoj polovini godine, Nio je detektovao znake oporavka, a isporuke u avgustu su skočile za 81 odsto u odnosu na prethodnu godinu, zahvaljujući popularnosti revidiranog SUV-a ES6.

Kineska marka je prodala oko 94.350 vozila u prvih osam meseci, što je povećanje od 32 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, nadmašivši stopu rasta od 20 odsto za prodaju električnih automobila u Kini.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime