Naslovna ECO2 Xiaomi SU7 stupa na tržište

Xiaomi SU7 stupa na tržište

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Xiaomi SU7 dolazi s dve opcije kada je reč o baterijskim paketima, od 73,6 kWh i 101 kWh, sposobnim da isporuče do 668, odnosno 800 kilometara dometa, otkriva najnovija regulatorna dokumentacija.

Prvi model električnog vozila kineskog giganta u oblasti mobilne telefonije, SU7, raspolagaće dometom do 800 kilometara po kineskom CLTC ciklusu, koji je prilično blag, tako da treba očekivati da autonomija u realnom saobraćaju bude nešto kraća.

Po oficijelnim podacima, novajlija će biti dostupan s baterijama u dva kapaciteta, 73,6 i 101 kWh, a kao „vozilo nove energije“ (NEV), biće oslobođen od poreza na kupovinu vozila, po odluci kineskog Ministarstva industrije i informacionih tehnologija, donete 12. decembra.

Baterija od 73,6 kWh ima masu od 579 kilograma, što podrazumeva energetsku gustinu od oko 127 Wh/kg, a Xiaomi SU7 opremljen ovim paketom ima dve opcije kada je u pitanju CLTC domet – od 628 i 668 kilometara.

Baterija od 101 kWh teži 645,8 kilograma i raspolaže energetskom gustinom od 156 Wh/kg. Opcije, kada je domet u pitanju, ogledaju se u 750 i 800 kilometara vožnje uz jedno punjenje.

U okviru informacija u katalogu ne pominju se dobavljači baterija, ali prema prethodnom regulatornom podnesku, paket od 73,6 kWh treba da isporuči BYD, dok onaj od 101 kWh dolazi iz CATL-a.

Xiaomijev prvi elektromobil će biti dostupan u tri osnovne varijante – SU7, SU7 Pro i SU7 Max, s tim što će za SU7, napajan litijum-gvožđe-fosfatnim baterijama, jedinice isporučivati BYD-ovo baterijsko odeljenje FinDreams. Ovaj model je pogonjen jednim elektromotorom.

S druge strane, SU7 Pro i SU7 Max, koriste litijum-ternarno-jonske baterije iz CATL-a i imaju po dva elektromotora.

Xiaomijev prvenac je limuzina koja se po dimenzijama nalazi između D i E segmenta. Dugačka je 4.997 milimetara, široka 1.963 i visoka 1.440/1.455 milimetara, uz međuosovinsko rastojanje od 3.000 milimetara. Dakle, reč je o vozilu većem od Teslinog Modela 3 ili Nia ET5.

Restilizovani Model 3, koji se trenutno prodaje u Kini u dužinu se proteže 4.720 milimetara, širok je 1.848, visok 1.442, i ima međuosovinsko rastojanje od 2.888 milimetara.

Budući da je ušao u katalog vozila oslobođenih poreza na kupovinu, Xiaomi SU7 nije daleko od zvaničnog tržišnog lansiranja.

Nedavne glasine su sugerisale da će Xiaomi održati premijeru 28. decembra. U međuvremenu je to demantovano, ali izvori iz kompanije koji su u kontaktu s lokalnim medijima, priznali su da su razmatrali dotični datum.

S prvencem koji tek treba da bude zvanično predstavljen, Xiaomi navodno planira još dva dodatna modela. Prvi primerak, internog kodnog naziva „Modenat“, biće zvanično predstavljen sledeće godine, a zatim će uslediti „Lemang“ i „Kunlun“.

Lemang će biti elektromobil baš kao i Modenat, dok će Kunlun posedovati hibridni pogonski sklop, navodi se u izveštaju.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime