Naslovna INFO Novi Bugattijev V16 motor je atmosferski! (VIDEO)

Novi Bugattijev V16 motor je atmosferski! (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovaj monstruozni motor je dugačak čitav metar.

Bugatti, kao što je poznato, u istoriju šalje čuveni W16, ali njegovo mesto će zauzeti jedinica s istim brojem cilindara.

Neke 33 godine nakon malo poznate Cizete-Moroder V16T, V16 agregat ponovo stupa na scenu.

Naredni hiperautomobil iz Molshajma pristiže u junu s podjednako masivnom mašinom, ali bez podrške u vidu turbopunjača. Sada su se pojavili novi detalji u vezi s ovim šesnaestocilindarskim monstrumom.

Šef Bugatti-Rimca, Mate Rimac, podelio je neke preliminarne detalje ove nedelje, tokom Future of the Car Summit konferencije u Londonu. Trideset šestogodišnji hrvatski inženjer i preduzetnik je obelodanio da V16 neće posedovati bilo kakav turbo sistem. To predstavlja značajan iskorak u odnosu na Chiron i Veyron, ali i EB110 pre njih. Kao što je poznato, sva tri automobila su posedovala quad-turbo postavku.

Osnivač i šef Rimac grupacije, koja poseduje 55 odsto Bugatti Rimca, otkrio je da će novi agregat biti dugačak čak jedan metar, što ga čini gotovo 40 centimetara dužim od odlazećeg W16. Potonji će biti postepeno ukinut kako bude prestajala proizvodnja Mistral roudstera i trkačkog Bolidea. Još ranije je potvrđeno da će novorazvijeni agregat proći kroz proces hibridizacije.

Ovo su za sada potvrđeni detalji, tako da od ovog momenta počinju spekulacije. Nemački magazin Auto Motor und Sport tvrdi da radna zapremina nove jedinice iznosi čak 8,3 litra, kao i da ju je razvio Cosworth. „Vrti“ se do 9.000 o/min i sarađuje s tri elektromotora. Kombinovano, izlazna snaga bi mogla da probije barijeru od 1.800 konja. Samostalno, motor s unutrašnjim sagorevanjem isporučuje oko 1.000 ks.

Smatra se da dva elektromotora služe za pogon prednjih točkova, dok je treći zadužen za zadnju osovinu. Potonji je verovatno ugrađen u osmostepenu, automatsku menjačku kutiju s dvostrukom spojnicom. Ukoliko su dostupne informacije tačne, baterija od 24,8 kWh trebalo bi da pruži čisto električnu autonomiju od 60 kilometara.

Što se performansi tiče, spekuliše se da će do „stotke“ ubrzavati za dve sekunde a do 200 km/h za manje od pet. Iz stanja mirovanja do 300 km/h biće mu potrebno manje od 10 sekundi, a do 400 km/h ispod 25 sekundi. Maksimalna brzina će biti elektronski ograničena na 445 km/h.

Ukoliko je izveštaj Auto Motor und Sporta tačan, biće sklopljeno samo 250 primeraka. Da podsetimo, Veyron je bio ograničen na 450 jedinica, dok je ukupno prozvedeno 500 Chirona. Mada će zvanično skidanje vela s novajlije biti odrađeno sledećeg meseca, isporuke kupcima neće startovati pre 2026. Kada je o ceni reč, procenjuje se da će minimalna iznositi 3,6 miliona evra.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime