Naslovna ECO2 Niko Rozberg u prvoj vožnji Rimac Nevere (VIDEO)

Niko Rozberg u prvoj vožnji Rimac Nevere (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Svetskom šampionu u Formuli 1 iz 2016., Niku Rozbergu, nedavno je isporučena prva Rimac Nevera. Shodno, tome, došao je trenutak da se električni hiperautomobil isproba na vrelom asfaltu.

Kao što znamo, Nevera je začetnik novog soja čisto električnih hiperautomobila. Njen paket baterija od 120 kWh napaja četiri elektromotora, gde se po jedan nalazi na svakom točku. Kombinovano isporučuju 1.914 ks i 1.740 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Do „stotke“ doleće za oko dve sekunde, dok četvrt milje završava za samo 8,5 sekundi, što je čini najbržim serijskim automobilom na svetu.

Kada je o prvoj vožnji ovog fascinantnog vozila, Rozberg je na suvozačkom mestu imao nikog drugog do šefa hrvatske kompanije, Matu Rimca. Ne samo što je istražio mogućnosti Nevere po pitanju pravolinijskog ubrzanja, već ju je provozao i po vijugavim brdskim putevima, da bi proverio o kakvim se tu voznim karakteristikama radi.

S 2.150 kilograma, Rimac Nevera je prilično masivna za jedan hiperautomobil, međutim kroz krivine ne deuluje kao vozilo koje je 226 kilograma teže od Bugatti Chirona. Rozberg, što možemo videti u video klipu, fasciniran je prijanjanjem koje Nevera pruža, primetivši da nije mogao da natera Michelinove pneumatike da zaškripe, bez obzira koliko je forsirao kroz krivine.

Mate Rimac takođe objašnjava interesantne karakteristike Nevere na planu kočenja, za koje nismo znali. Naime, on Rozbergu kaže da kada se automobil vozi u „Track“ režimu, napredni sistemi u kontinuitetu vrše monitoring temperature regenerativnog sistema kočenja i mehaničkih kočnica. Ukoliko se detektuje da baterija postaje usijana, regeneracija se redukuje, a usporavanje se više oslanja na fizičke kočnice. S druge strane ukoliko se diskovi i kočne čeljusti pregreju, Nevera će više eksploatisati sistem regenerativnog kočenja.

Rimac planira da proizvodi oko 50 primeraka Nevere godišnje u naredne tri godine, što znači da će ukupno biti isporučeno 150 jedinica, gde svaka košta oko 2,5 miliona dolara.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime