Naslovna INFO Volkswagen predstavio novi 1.5 TSI evo2

Volkswagen predstavio novi 1.5 TSI evo2

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Još od famoznog „Dizelgejta“, Volkswagen grupacija se obavezala da će „očistiti“ svoj „uprljani“ imidž, i to tako što će veći deo svojih sredstava i napora usmeriti ka električnim vozilima.

MEB platforma je kičma VW-ove električne ofanzive, a softiciranija PPE pristiže 2023., predviđena za Audijeve i Porschove premijum proizvode. Ipak, to ne znači da nemački konglomerat u potpunosti odbacuje stare dobre motore s unutrašnjim sagorevanjem, što dokazuje i jedinica koja je upravo predstavljena.

Dosta toga se može izvući iz samog naziva, a on je „1.5 TSI evo2“, tako da je jasno da se radi o evoluciji 1,5-litarskog benzinca VW grupacije. Ovaj turbo četvorocilindraš je sada još efikasniji, prebacivši se na trostepeni katalizator i filter čađi u jedinstvenom emisionom kontrolnom modulu, instaliranom blizu agregata. Ovo je omogućilo VW-u da se manje oslanja na retke metale, u isto vreme obezbeđujući usklađivanje sa strožom ekološkom regulativom, koja neminovno stupa na snagu u Evropi tokom ove dekade.

Zvaničnog naziva „Aktivni menadžment cilindara“, tehnologija deaktivacije cilindara je evoluirala u ACTplus sistem. Nudi uglađeniju tranziciju s četiri na dva cilindra i obrnuto. Pored toga, operativni raspon je proširen, budući da drugi i treći cilindar nisu aktivni kada motor radi pri niskim i srednjim opterećenjima i brzinama. Iz VW-a kažu da je „prelazak jedva primetan“, obezbeđujući uglađeno funkcionisanje.

1.5 TSI evo2 će inicijalno biti u ponudi u T-Roc i T-Roc kabriolet krosoverima, za čije potrebe će isporučivati 150 ks. Naravno, naći će se i u drugim modelima, uključujući i „plug-in“ hibride, s kombinovanom izlaznom snagom od 272 konja. Sasvim su izvesne šanse da će naredna generacija VW Passata i odgovarajuća Škoda Superb dobiti ovaj PHEV pogonski sklop tokom 2023.

Auto Moto Show

Izvor: Volkswagen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime