Naslovna INFO Uporedni test 13 letnjih pneumatika (VIDEO)

Uporedni test 13 letnjih pneumatika (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kroz seriju testova se ispostavilo da je jedan pneumatik neprikosnoveni pobednik.

Već smo navikli da nas Tyre Reviews obraduje sjajnim uporednim testovima automobilskih guma, jer to radi na temeljan i sveobuhvatan način.

Ovoga puta, u centru pažnje su letnji pneumatici. Mada nas je ovih dana iznenadio sneg, proleće samo što nije, tako da nije zgoreg prikupiti sve potrebne informacije ukoliko ste planirali da svog ljubimca ponovite novom “obućom”.

Testirane su gume 13 popularnih robnih marki, i to u četiri ključne oblasti: prijanjanje na suvom i vlažnom asfaltu, otpor pri kotrljanju, buka i komfor. Naravno, pobednik je onaj pneumatik koji  ostvari najvišu prosečnu ocenu.

„Rivali“ su Bridgestone Turanza T005, Continental PremiumContact 7, Douple Coin DC99, Falken Ziex ZE310 Ecorun, Goodyear EfficientGrip Perf. 2, GT Radial FE2, Hankook Ventus Prime 4, Kumho Ecsta HS52, Michelin Primacy 4+, Nankang Econex NA1, Pirelli Cinturato P7 (P7C2), Toyo Tires Proxes Comfort i Vredestein Ultrac.

Test je podeljen u nekoliko sekcija, počev od performansi u vlažnim uslovima, gde je mereno njihovo prijanjanje na mokrom asfaltu. Sledeći segment je podrazumevao merenje prijanjanja na suvoj voznoj podlozi.

Kod otpora pri kotrljanju/potrošnji goriva, mereno je koliko je goriva potrošeno na određenim gumama tokom vožnje, dok su u segmentima buke i komfora izmerene buka i vibracije generisane od strane pneumatika. Na kraju, u ispitivanju habanja, izmerena je potrošnja guma nakon prelaska izvesne distance.

Posle serije testova, Continental Premium Contact 7 se nametnuo kao suvereni pobednik, glatko nadmašivši konkurenciju. Ove gume su pružile najodzivniju upravljivost na mokrom asfaltu, kao i izuzetne performanse prilikom kočenja u istim uslovima. Pored toga, Premium Contact 7 su imale najmanji otpor pri kotrljanju, što ih čini odličnim izborom za električna i „plug-in“ hibridna vozila.

Pirelli Cinturato P7 C2 su takođe za preporuku, prvenstveno zbog dobro izbalansiranih performansi i uživanja u vozačkom doživljaju. Što se ostalih guma tiče koje su se dobro pokazale, treba izdvojiti sledeće modele: Bridgestone Turanza T007, Goodyear EfficientGrip Performance 2 i Michelin Primacy 4 Plus.

Najgorim su se pokazali Double Coin DC99 pneumatici.

Izvor: Tyre Reviews via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime