Naslovna BEZBEDNOST Dacia Duster nije među najagilnijim vozilima na testu “severnog jelena” (VIDEO)

Dacia Duster nije među najagilnijim vozilima na testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Dacia Duster je kompaktni SUV lansiran 2010. Takođe se na izvesnim tržištima prodaje pod Renaultovom oznakom.

Trenutno egzistira u svojoj drugoj generaciji, koja je restilizovana u leto 2021., kada je uvedena nova transmisija s dvostrukom spojnicom, uz neke druge tehnologije.

Mada ga krase pristojne terenske sposobnosti i sasvim solidan kvalitet vožnje, Duster ne blista kada je reč o dinamičkom aspektu. Novi test je to ponovo dokazao.

U priloženom videu možemo da vidimo Duster za 2023. kako izbegava čunjeve u okviru ispita izbegavanja prepreke na putu. Naravno, sve je u režiji španske publikacije km77.com. Automobil koji je testiran poseduje 1,3-litarski turbomotor sa 150 ks. Uparen je sa spomenutim automatskim menjačem s dvostrukom spojnicom, što ga čini privlačnijim za vožnju. Točkovi su od 17 cola, obuveni u Continental EcoContact 6 pneumatike dimenzija 215/60.

Takođe treba istaći da je km77.com testirao Duster neposredno nakon lansiranja druge generacije. Dotično vozilo je posedovalo 1,5-litarski dizel motor sa 110 ks i automatski menjač. Rumunski SUV se na tom ispitu nije posebno dobro pokazao, u najvećoj meri zbog agresivne intervencije sistema elektronske kontrole stabilnosti, kao i mekog ogibljenja koje je dovodilo do poskakivanja vozila. Da li je Dacia popravila stvari s restilizacijom?

Pa, ne baš. Test vozač je uspešno obavio test (bez rušenja čunjeva) pri najvišoj brzini od 71 km/h, što nije za primer. Bilo je pokušaja pri višim brzinama, ali je spomenuto ogibljenje sprečavalo vozača da održi vozilo pod kontrolom. Elektronska kontrola stabilnosti se takođe ponašala kao i u prethodnom testu, verovatno u nastojanju da spreči eventualno prevrtanje zbog visoke tačke težišta i „mekog“ ogibljenja.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime