Naslovna INFO Alfin superautomobil će biti “prepakovani” hibridni Maserati MC20?

Alfin superautomobil će biti “prepakovani” hibridni Maserati MC20?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Navodno je već rasprodat.

Alfa Romeo je započela odbrojavanje do skidanja vela s dugo očekivanog superautomobila, postavivši „livestream“ na oficijelnom YouTube kanalu.

S premijerom zakazanom za 30. avgust, još uvek neimenovana perjanica italijanske marke biće predstavljena u muzeju kompanije u Arezeu kraj Milana. Biće to „kreacija u koju su utkane hrabrost i strast tima koji nastoji da san pretvori u stvarnost“.

Čuvena italijanska marka, koja je deo Stellantis automobilskog konglomerata, nastavlja da opisuje svoj novi model kao „istinski susret s istorijom, jedinstveni trenutak čistog italijanskog automobilskog uzbuđenja, koje se može iskusiti iz prve ruke“.

Prema novom izveštaju koji je objavio Quattroruote, novi visokoperformantni model će biti baziran na Maseratiju MC20, ali s dodatkom hibridnog sistema.

Dok se Maseratijev superautomobil može naručiti s Nettuno motorom, pre nego što čisto električna varijanta u vidu MC20 Folgorea pristigne tokom 2024., Alfin ekvivalent  će navodno biti dostupan kao hibrid, kombinujući konvencionalan agregat s elektromotorom. Twin-turbo V6 radne zapremine 3,0 litra i „najmanje jedan elektromotor“, navodno će kombinovano isporučivati oko 800 ks. To će predstavljati značajan skok u odnosu na benzinski MC20 sa 630 konja. Drugi tvrde da će hibridna varijanta biti sklapana uz čisto električni model, ali to za sada nije potvrđeno.

U istom izveštaju se tvrdi da je Alfina nova perjanica unapred rasprodata. Biće napravljeno samo „nekoliko desetina“ primeraka, verovatno uz sedmocifrenu cenovnu etiketu, za koju Quattroroute navodi da možda nikada neće biti javno obelodanjena. Takođe se kaže da će novi superautomobil ispratiti 33 Stradale po pitanju stajlinga, ali i naziva.

Ostaje nam da vidimo da li će ovo biti poslednja Alfa Romeo s motorom s unutrašnjim sagorevanjem. Sledeće godine, biće lansiran mali krosover pozicioniran ispod Tonalea, kao sestrinski model Jeep Avengera. Potonji se prodaje uglavnom kao elektromobil, ali se može naručiti i s 1,2-litarskim turbomotorom u formi blagog hibrida.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime