Naslovna INFO VESTI Da li Bugatti Chiron Super Sport može da se odupre moćnim elektromobilima?...

Da li Bugatti Chiron Super Sport može da se odupre moćnim elektromobilima? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla Model S Plaid poznat je kao „uništitelj“ rivala u trkama ubrzanja, u okviru kojih obično „rastura“ mnogo skuplje superautomobile s motorima s unutrašnjim sagorevanjem.

Ipak, kada smo već kod toga, ipak se ne radi o najbržem serijskom automobilu, a priloženi video je dobar podsetnik da uvek postoji brži, bilo da je elektromobil ili ne, mada se opet vraćamo na cenu kao veoma bitan faktor u čitavoj priči.

The Triple F Collection YouTube kanal je „na crtu“ stavio tri superbrze ikone, gde svaka vlada u svom segmentu.

Prvi je raritet u vidu Bugatti Chirona Super Sport (samo devet primeraka je ukupno proizvedeno), koji se stavio naspram Rimac Nevere. Nakon toga, Nevera je stala „na crtu“ Modelu S Plaid.

Da podsetimo, Chiron je pogonjen quad-turbo 8,0-litarskim W16 motorom s 1.600 ks i 1.600 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Ovaj hiperautomobil do 200 km/h „doleće“ za samo 5,8 sekundi.

S cenovnom etiketom na kojoj stoji oko 3,5 miliona evra, Chiron Super Sport poseduje revidiranu karoseriju, koja se u dužinu pruža 25 centimetara više u odnosu na regularan model, radi bolje stabilnosti pri velikim brzinama. Inače, maksimalna brzina je elektronski „ograničena“ na 440 km/h.

Rimac Nevera, koja sada pripada istoj „kući“ kao Bugattijev pulen, pogonjena je kvartetom elektromotora koji kombinovano isporučuju 1914 ks i 2.360 Nm, što obezbeđuje sprint do stotke (uz takozvani „rollout“ od 30 centimetara) za ispod dve sekunde.

Zapravo, Nevera koja košta oko 2 miliona evra, u poslednje vreme je postavila nekoliko brzinskih rekorda, uključujući 0-400-0 km/h za samo 29,94 sekunde.

Na kraju, tu je „prizemni“ Tesla Model S Plaid s cenom od „samo“ 138.990 evra. Raspolaže „električnom konjicom“ od 1.033 „grla“, uz maksimalni obrtni moment od 1.420 Nm.

Pogledajte video.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime