Naslovna ECO2 Porsche Taycan Turbo S postavio novi rekord na Nirburgringu (VIDEO)

Porsche Taycan Turbo S postavio novi rekord na Nirburgringu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Porscheov pulen je popravio vreme Tesla Modela S Plaid za oko dve sekunde.

Čak i pre nego što je zvanično predstavljen, Porsche Taycan je postavljao rekorde. Avgusta 2019., Turbo verzija je kompletirala krug na Nirburgringu za 7 minuta, 42 sekunde, s test vozačem Larsom Kernom za volanom pretproizvodnog prototipa. Prvi elektromobil iz Cufenhauzena je skinut s trona septembra 2021., kada je Tesla Model S Plaid postavio vreme od 7 minuta, 35 sekundi. Ipak, Nemci su ponovo srušili rekord, ovoga puta uz pomoć Turbo S modela.

Naravno, ne radi se o bilo kakvom Taycanu Turbo S, već primerku opremljenim novim performantnim kompletom i Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) sistemom. Ne računajući trkačka sedišta i zaštitni kavez koji je obavezan pri pokušaju obaranja rekorda, elektromobil iz Cufenhauzena je u potpunosti standardan, a čak je iste mase kao i automobil koji možemo da vidimo u prodajnim salonima.

Čovek za volanom je takođe isti – Lars Kern, koji je električnim sedanom postavio novo najbolje vreme, prešavši stazu dugačku 20,8 kilometara za 7 minuta, 33 sekunde, nadmašivši Teslu za oko dve sekunde.

Ako niste upoznati šta podrazumeva performantnu garnituru, ona obuhvata nove 21-inčne naplatke, „obuvene“ u Pirelli P Zero Corsa pneumatike, dok je Porsche 4D Chassis Control dobio unapređenje softvera. Kupci mogu da naruče Taycan Turbo S s ovim unapređenjem kroz Porsche Tequipment program, ali za sada samo u Nemačkoj.

S cenom od 13.377 evra, ovaj paket je striktno dostupan za Taycan Turbo S za 2023., čija je proizvodnja započela krajem prošlog meseca. Garnitura je dodatak koji će biti instaliran na automobile nakon što ih vlasnici preuzmu. Spomenuta cena uključuje transportne troškove i PDV, dok garancija ostaje ista.

Mada je Taycan Turbo S uspeo da nadmaši Model S Plaid, on nije najbrži električni automobil na Nirburgringu. Naime, Nio EP9 je kompletirao čuvenu trasu za 6 minuta, 45 sekundi, maja 2017., ali se u ovom slučaju ne radi o istinskom serijskom automobilu, budući da je proizvedeno samo 16 primeraka. Isto važi i za jedinstveni Volkswagen ID.R, koji je postavio neverovatno vreme od 6 minuta, 5 sekundi, juna 2019.

Auto Moto Show

Izvor: Porsche

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime