Naslovna INFO Od svih mogućih automobila, motociklista se zabio u Neveru (VIDEO)

Od svih mogućih automobila, motociklista se zabio u Neveru (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Od svih vozila u koje je mogao da se zabije otpozadi, ovaj motociklista je baš „odabrao“ Rimac Neveru, jedan od najbržih serijskih automobila ikada proizvedenih.

Kratak video koji pokazuje dešavanja neposredno nakon sudara, postavio je dak_dak_07 na Instagram pre par dana. Možemo da vidimo vozača Yamahe kako samostalno ustaje, a zatim se kadar premešta na hrvatski hiperautomobil, otkrivajući neznatno oštećenje na zadnjem delu.

Incident se desio na Pacific Coast Highwayu u Santa Moniki (Kalifornija). Datum nije poznat, ali sudeći po izgledu automobila, reč je o fabričkom automobilu koji Bugatti Rimac koristi u svrhu marketinga. Ovo je prva serijska jedinica, poznata kao #000, što je naglašeno u videu kompanije prošlog meseca.

Da podsetimo, #001 primerak je u vlasništvu Nika Rozberga (koji ju je nedavno provozao), a Nevera definitivno predstavlja važno dostignuće za Rimca, koji je morao da se savlada brojne probleme pre nego što je serijski primerak definitivno stupio na asfalt. Finiš dotičnog primerka je u Callisto zelenoj boji, sa Sand Alcantara enterijerom, a počiva na Graphite Vertex naplacima. Upravo je ovaj automobil bio izložen na Festivalu brzine u Gudvudu.

Ograničen na 150 jedinica, od kojih je stotinak još uvek dostupno, Rimac Nevera je električni hiperautomobil s milionskom cenovnom etiketom, 1.914 ks (1.408 kW) i 2.360 Nm iz četiri elektromotora. Od 0 do 97 km/h ubrzava za 1,85 sekundi, do 100 milja na čas (162 km/h) „doleće“ za 4,3 sekunde. Sprint od 0 do 300 km/h obavlja za samo 9,3 sekunde, a maksimalno može da pojuri do 415 km/h.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dakota S. (@dak_dak_07)

Auto Moto Show

Izvor: Autoevolution

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime