Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Novi Peugeot 2008 stigao u Srbiju!

Novi Peugeot 2008 stigao u Srbiju!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lansiran krajem 2019. godine i sa skoro 700.000 proizvedenih jedinica, Peugeot  2008 je uvek bio na podijumu u pogledu prodaje SUV-a u B segmentu u Evropi i čak je  bio na vrhu te liste 2021. godine. 

Kupce Peugeota 2008 privlači pre svega njegov snažan dizajn, koji se generalno  opisuje kao elegantan, moćan i robustan. Takođe cene njegovu svestranost i agilnost,  što 2008. čini SUV-om posebno pogodnim za aktivne porodice. 

Novi, redizajnirani SUV 2008 naglašava svoj karakter kroz svoj izrazito moderan, elegantan  i asertivni dizajn. Inscenacija prednjeg kraja i inovativna reinterpretacija trokrakog  svetlosnog potpisa na prednjem i zadnjem delu dodatno jačaju snažnu ličnost ovog  najprodavanijeg SUV-a. 

Ovaj model sada je dostupan i u Srbiji u svim Peugeot ovlašćenim salonima. Rata će  iznositi 169e mesečno, fiksna kamata (50% učešće, NKS 6,99%, period otplate 84  meseca). Pomenuta kalkulacija važi za Active paket opreme sa 1.2, 100ks benzinskim  motorom. 

 

“ALLURE”: pouzdan SUV dizajn za još jaču ličnost. 

“EMOTION”: neuporedivi PEUGEOT i-Cockpit® je više nego ikada sastavni deo užitka u  vožnji. 

“EXCELLENCE”: novi standard u elektrifikaciji i povezivanju. 

Zakažite test vožnju i osetite jedinstvenost i samopouzdanje ovog modela. Pronađite  najbližeg ovlašćenog PEUGEOT prodavca na peugeot.rs i upoznajte novi 2008 odmah. 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime