Naslovna INFO PR Opel Crossland dostupan za isporuku odmah

Opel Crossland dostupan za isporuku odmah

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jasan i odvažan dizajnerski jezik, veoma fleksibilan i opremljen najsavremenijim tehnologijama – Opel Crossland je veoma popularan među kupcima.

Kompaktni SUV s amblemom “munje” postao je pravi prodajni hit od svog lansiranja 2017. Odavno je Opel Crossland probio granicu od 500.000 jedinica.

Mnogo je razloga za njegov uspeh: na dužini od samo 4,22 metra, Opel Crossland kombinuje maksimalnu varijabilnost unutrašnjosti sa puno prostora za celu porodicu. To se, između ostalog, obezbeđuje i 60/40 deljivom sklopivom klupom zadnjih sedišta, koja se može pomerati uzdužno do 150 milimetara, u zavisnosti od varijante. Ovo povećava zapreminu prtljažnika sa 410 na 520 litara za kratko vreme. Ako se zadnja sedišta potpuno obore, ima mesta čak i za 1.255 litara.

Može biti Vaš po ceni od 19.890e, sa 1.2 benzinskim motorom od 110 ks, u paketu opreme Design&Tech u koji ulazi:

  • LED ambijentalno unutrašnje osvetljenje
  • Prednji naslon za ruke na sedištu vozača
  • Tonirana toplotno izolovana stakla sa Solar Protect® dodatno zatamnjenim zadnjim staklima
  • Automatsko paljenje/gašenje dugih svetala
  • LED zadnja svetla
  • Krov i A-stub u Dijamant Crnoj boji
  • Krovni spojler u crnoj boji

Crossland ne impresionira samo svojom svestranošću i vrhunskim tehnologijama, već i svojim modernim izgledom. Nosi nepogrešiv novi Opel dizajn, uključujući i Vizor: na primer, prednja strana izgleda kao da je izlivena iz jednog kalupa i vizuelno je šira. Pogled unazad je jednako jasan i hrabro dizajniran da upadne u oči. Ovaj Crossland od početka 2021. samouvereno nosi svoje ime u centru prtljažnika.

Posetite najbližeg Opelovog partnera, zakažite test vožnju i postanite vlasnik jednog od odmah dostupnih Opel Crossland vozila – Osećajte se dobro. Izgledajte dobro.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime