Naslovna INFO Misteriozni model Mitsubishija

Misteriozni model Mitsubishija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovo naizgled veliko „avanturističko“ vozilo, biće premijerno predstavljeno na Sajmu mobilnosti u Japanu za mesec dana.

Mitsubishi je tajno radio na novom vozilu, prilagođenom za ljubitelje otvorenih prostranstva, koje planira da predstavi sledećeg meseca na Sajmu mobilnosti u Tokiju 2023.

Detalji su za sada oskudni, jer je pres materijal u formi marketinškog pamfleta, iako se kaže da je misteriozni automobil elektrifikovan u izvesnoj meri i može se pohvaliti sistemom upravljanja na sve točkove. Rečeno je da nudi „spokojnu vožnju u svim vremenskim i uslovima na putu“, tako da će novajlija verovatno imati pogon na sva četiri točka.

Možda termin „putnički automobil“ nije u potpunosti tačan, jer mračni „tizer“ sugeriše da to nije automobil u tradicionalnom smislu. Odaje utisak velikog vozila, što nas navodi na pomisao da se radi o nekoj vrsti terenskog primerka.

Jedina fotografija iz koje možemo nešto da zaključimo prikazuje visoko vozilo sa svetlima u obliku slova „T“, pored osvetljenog Mitsubishi logotipa, postavljenog tačno ispod gotovo vertikalnog vetrobranskog stakla. Dodatna garnitura svetala je postavljena uspravno, u rasporedu koji evocira na futurističku Delicu D:5 s još većim klirensom. Verujemo da se na „tizeru“ nalazi koncept a ne serijski model.

Mitsubishi Delica D:5

Na događaju u Japanu, Mitsubishi namerava da pokaže „jedinstven, ispunjen životni stil mobilnosti, koji budi avanturistički duh vozača“. To ne govori mnogo, ali se spominju Delica D:5 i Outlander PHEV, pa žemo možda videti modifikovane verzije monovolmena i SUV-a, za skretanje s utabanih staza.

Sajam mobilnosti u Japanu 2023., biće održan u Tokio Big Sight izložbenom centru, najvećem u zemlji.

Ovogodišnja manifestacija počinje novinarskim danima 25. i 26. oktobra, nakon čega sledi dan samo po pozivu, 27. oktobra, kada će ulaz biti dozvoljen i osobama sa invaliditetom. Za publiku, vrata ove manifestacije biće otvorena od 28. oktobra do 5. novembra.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime