Naslovna INFO Dostupna specijalna izdanja modela Jeep® Renegade i Compass

Dostupna specijalna izdanja modela Jeep® Renegade i Compass

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jeep Renegade i Jeep Compass poželeli su dobrodošlicu novoj elegantnoj, a ipak zabavnoj verziji u obliku posebne serije Upland, koja spaja terenski izgled i poznate sposobnosti Jeepa kada je reč o avanturi van asfaltnih puteva s dobro opremljenim enterijerom i unapređenim sadržajem.

Pored toga, potpuno nova High Altitude e-hybrid verzija je dostupna za Jeep Compass, kombinujući štedljivost i eleganciju.

Specijalne Upland edicije modela Renegade i Compass dostupne su u 4xe plug-in hibridnoj verziji sa 240 ks, gde 4xe označava poboljšane performanse, zabavu u vožnji, ekonomičnost goriva i odgovornost prema životnoj sredini, uključujući dva elektromotora i baterijsko pakovanje od 11,4 kWh, s ekonomičnim 1,3-litarskim turbobenzinskim motorom i šestostepenim automatskim menjačem.

Ova arhitektura pruža dva automobila u jednom: električno vozilo s elektromotorom i baterijom visokog napona na zadnjoj osovini i konvencionalno vozilo sa unutrašnjim sagorevanjem na prednjoj osovini. Povećani obrtni moment generisan električnim pogonskim sistemom i mogućnost njegovog preciznog podešavanja osigurava još bolje  sposobnostu 4×4 vožnje na bilo kojem terenu, za izazovne off-road avanture. Istovremeno, ovo su idealna vozila za svakodnevnu vožnju u gradu jer u potpuno električnom režimu omogućavaju kupcima da putuju bez emisija i prosečnog dometa od 50 km. Konačno, zahvaljujući plug-in hybrid tehnologiji, emisije CO2 su manje od 50 g/km u hibridnom režimu, a troškovi vlasništva su smanjeni.

Compass High Altitude specijalna edicija dostupna je sa Jeep e-Hybrid motorom, i garantuje raznovrsno i opuštajuće hibridno iskustvo u vožnji i nudi 130 KS i 240 Nm vršnog obrtnog momenta, uparenih sa novim 7-brzinskim automatskim menjačem sa duplim kvačilom. Jeep e-Hybrid može da obezbedi potpuno električni pogon pri pokretanju, pri niskim brzinama, pri modu „krstarenja“ i u manevrima parkiranja. Različite EV funkcije omogućavaju vozilu da se kreće u električnom režimu, kao što su Silent Start, Energy Recovery, Boost & Load Point Shift i Electric Drive. 

 „Jeep Renegade i Compass su dva SUV-a brenda Jeep koja najbolje izražavaju vrednosti slobode, avanture, strasti i autentičnosti ovog legendarnog brenda. Obe verzije, Upland i High Altitude, potpuno su opremljene kako bi pružile snažnu prednost kupcima. Mogu se nositi kako sa glatkim putevima tako i sa najkamenitijim off-road terenima i omogućavaju kupcima da „Idu bilo gde i rade bilo šta“,“ rekao je Erik Lafordž, direktor brenda Jeep u Evropi.

Jeep Renegade, Compass Upland i Compass High Altitude bazirane su na popularnom Limited paketu opreme i karakterišu ih upadljive maglenke, LED svetla sa automatskim prebacivanjem dugog svetla i krovni nosači. U unutrašnjosti kabine, na Renegade-u se nudi 7-inčni TFT klaster displej i Uconnect sa 8,4-inčnim ekranom na dodir, dok Compass Upland i High Altitude dolaze sa TFT kolor displejom od 10,25 inča i Uconnect sistemom sa 10,1-inčnim ekranom na dodir koji nude dodatne i pametne funkcije. Dve aplikacije Android Auto i Apple CarPlay mogu biti povezane sa sistemom. Kako bi zadovoljio potrebe svojih sve zahtevnijih kupaca, sistem Uconnect Services u okviru specijalne edicije pruža specifične funkcije za elektromobilnost i naprednu konektivnost u vozilu i izvan njega.

U duhu brendovomg koncepta „dizajniranja za funkcionalnost“, posebno za ljude koji žele da u potpunosti uživaju u terenskim mogućnostima Jeep vozila sa svojim perivim sedištima, dizajnirana je posebna edicija Renegade i Compass Upland. Na Compass-u, bronzani MetaKrome detalji naglašavaju čitav profil kontrolne table. Kabina Renegade-a ima bronzane MetaKrome detalje prednjih zvučnika i otvora za ventilaciju. Na oba modela, ekskluzivna crna platnena sedišta sa bronzanim umecima i techno-kožni upravljač zaokružuju ponudu. 

Kombinujući racionalnost i eleganciju, specijalno izdanje Compass High Altitude ima ekskluzivne crne detalje i nezamenljive obojene karoserijske branike i blatobrane koji ističu njegovu eleganciju i oblik, zajedno sa ekskluzivnim sjajnim crnim 19-inčnim alu-felnama. Njegov enterijer karakterišu posebni setovi sedišta od tkanine i vinila ukrašeni crvenim šavovima i obogaćeni 2-kanalnom potporom za leđa. Istaknuti crveni šavovi protežu se duž cele kontrolne table, dajući enterijeru elegantan i ekskluzivan dizajn.

Što se tiče bezbednosti, novi obogaćeni paketi opreme za Renegade i Compass dolaze sa kompletnim spektrom sigurnosnih funkcija, uključujući standardni sistem upozorenja na frontalni sudar i sistem aktivnog upravljanja trakom, kao i adaptivni tempomat. 

Jeep Renegade i Compass Upland i Compass High Altitude izdanja dostupna su u bojama Alpine White, Black i Colorado Red. Upland specijalna izdanja dodaju i avanturističke Sting Gray i Shade Blue varijante, za ukupno pet opcija boja eksterijera. Sve opcije – osim Solid Black – mogu biti uparene sa dvobojnim crnim krovom, za još više personalizovan izgled. 

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime