Naslovna INFO Olimpijske igre: Toyota obezbeđuje zvaničnu flotu od 500 Miraija

Olimpijske igre: Toyota obezbeđuje zvaničnu flotu od 500 Miraija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kao svetski partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, Toyota je posvećena pružanju održivih rešenja za mobilnost kako bi pomogla u izgradnji dekarbonizovanog i inkluzivnog društva.

Uoči OI u Parizu 2024, Toyota najavljuje isporuku 500 vozila Mirai s gorivnim ćelijama kao deo svoje zvanične flote za ovaj veliki sportski događaj.

“Akio Toyoda je 2018. najavio veliku prekretnicu za grupu Toyota: to je transformacija kompanije kao proizvođača automobila u kompaniju za mobilnost. S ovim novim pravcem, cilj je da se prevaziđu granice naše industrije izgradnjom boljeg društva, zasnovanog na neutralnosti ugljenika”.

Frank Marotte, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota France.

U svom cilju da dostigne neutralnost ugljenika, Toyota veruje u multidisciplinarni pristup mobilnosti kroz raznovrstan program električnih vozila na baterije, električnih vozila s gorivnim ćelijama, potpuno hibridnih vozila i plug-in hibridnih vozila. Na ovaj način, kupci u svim regionima mogu imati značajne koristi od pristupa nizu vozila s nultom i niskom emisijom koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Toyota Mirai je odličan primer posvećenosti kompanije da ponudi vozila s nultom emisijom štetnih gasova. Ovaj automobil s pogonom na vodonične gorivne ćelije objedinjuje prednosti električne mobilnosti s nenadmašnom lakoćom upotrebe, autonomijom i brzim punjenjem, potvrđujući Toyotinu odlučnost da smanji ugljenični otisak.

Vozila iz flote Toyota Mirai će se puniti vodonikom iz obnovljivih izvora koje obezbeđuje kompanija Air Liquide, zvanični dobavljač vodonika za potrebe Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

“Na Igrama u Parizu 2024, Toyota će biti spremna da pokaže svoje inovativne mogućnosti u razvoju rešenja za mobilnost na vodonik. Ova posvećenost će se videti na primeru naših modela, ali i zajedno s drugim proizvodima i partnerima. Imamo zajedničke ambicije s Organizacionim komitetom OI Pariz 2024. da smanjimo uticaj Igara na životnu sredinu što je više moguće obezbeđujući 100% elektrifikovanu flotu putničkih automobila”.

Cédric Borremans, direktor Olimpijskog i Paraolimpijskog ogranka kompanije Toyota Motor Europe.

“Organizacija koja će služiti kao primer ekološki još odgovornijih Igara jeste jedan od ciljeva koje smo postavili za ovu Olimpijadu. Oduševljeni smo što nam Toyota, kao globalni partner OI Pariz 2024. pomaže da napravimo još jedan korak u tom pravcu, pre svega s vozilima Mirai na pogon gorivnih ćelija, jer je taj automobil deo zvanične flote Igara. Zahvaljujemo Toyoti na posvećenosti koju nam pruža”!

Tony Estanguet, predsednik Organizacionog komiteta Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Pariz 2024.

Izvor: Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime