Naslovna INFO Škoda: skice spoljašnjosti četvrte generacije modela Superb

Škoda: skice spoljašnjosti četvrte generacije modela Superb

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nešto više od nedelju dana do premijere četvrte generacije modela Superb, Škoda Auto je objavila skice spoljašnjosti svoje perjanice.

Dizajn uključuje elemente iz novog dizajnerskog jezika Modern Solid, a ključne karakteristike uključuju unapređena LED Matrix prednja svetla i LED zadnja svetla s kristalnim elementima. Svetska premijera će biti emitovana uživo 2. novembra u 19 časova.

„Superb je tradicionalno oblikovao Škoda dizajnerski jezik i četvrta generacija modela će to nastaviti: njegov izgled karakterišu oštro iscrtane linije, jasno definisane i dinamične proporcije i moderan skulpturalni i kristalni stil.“

Oliver Stefani, rukovodilac Škoda sektora za dizajn

Skice spoljašnjosti pokazuju prve karakteristike novog dizajnerskog jezika Modern Solid. Time naglašavaju predanost kompanije Škoda Auto razvijanju svoje dizajnerske filozofije, dok u isto vreme ostaju verni poznatim vrednostima brenda kao što su praktičnost i prostranost. Još duži i viši Superb četvrte generacije dolazi s poboljšanim aerodinamičkim performansama i brojnim istaknutim detaljima. Između ostalog, prednja svetla su postala oštrija i kristalnija, a prostor za glavu i prtljažnik znatno su porasli.

Svetska premijera će se prenositi uživo na Škoda Storyboardu kao i na Škoda YouTube kanalu 2. novembra 2023. u 19 časova.

Izvor: Škoda Auto

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime