Naslovna INFO Škoda slavi 90 godina modela Superb na Rétromobile izložbi

Škoda slavi 90 godina modela Superb na Rétromobile izložbi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Na izložbi Rétromobile u Parizu, Škoda proslavila 90. godišnjicu pokretanja proizvodnje modela Superb.

Uz Superb, na izložbi proizvođača automobila u Porte de Versaillesu našli su se sportska Škoda 1100 OHC Coupé, prestižna Škoda Hispano-Suiza iz 1928. godine, inovativni projekat Voltavia koji kombinuje elemente iz 1969. i 2023. i koncept Škoda Vision 7S: Ova studija predstavlja veliki električni porodični SUV, predstavljen 2022. godine, koji najavljuje pravac dizajna Modern Solid za buduća Škoda vozila.

U saradnji sa Škoda uvoznikom iz Francuske, proizvođač automobila iz Mladá Boleslave sastavio je ekskluzivnu kolekciju za Rétromobile. Izložba Porte de Versailles predstavio je entuzijastima i široj javnosti osam automobila koji prikazuju prošlost, sadašnjost i budućnost brenda Škoda.

„Pri odabiru automobila koje smo predstavili ove godine u Parizu, usredsredili smo se na proslavu 90. godina proizvodnje modela Superb.“

Andrea Frydlová, direktorka Škoda muzeja 

Škoda Superb: decenije ostavštine izvanrednosti

Čak i pre nego što je priča o modelu Superb započela 1934. godine, Škoda je već proizvodila prestižne automobile od 1926. do 1930. kroz licencnu proizvodnju limuzine Hispano-Suiza. Na pariškoj izložbi izložen je i model iz 1928. ove izvorno špansko-švajcarske marke, poznate u Francuskoj. Superb modeli na Škoda štandu predstavljeni su s tri šestocilindrična istorijska modela iz 1936, 1938. i 1948. u različitim konfiguracijama. Osim toga, poslednja moderna generacija modela Superb je među izloženim vozilima: s proizvodnjom koja je sada u toku, nastavlja tradiciju serije, opremljen najsasvremenijim karakteristikama i tehnologijom.

Ponovo rođeni trkački specijal i pogled u budućnost

Škoda je od samog početka usko povezana s trkama i moto sportom. Svedočeći o uspehu brenda u motosportu, Škoda 1100 OHC Coupé ima svoj debi na francuskom tlu. Samo dve zatvorene verzije ovog upečatljivog trkačkog specijala izgrađene su 1959/1960. Potpuno ispravan trkački automobil rekonstruisan je korišćenjem sačuvane konstrukcije okvira, šasije, motora i karoserije na osnovu originalne dokumentacije, primenom tradicionalnih metoda i najsavremenijih tehnologija.

Izložena koncept studija Vision 7S nudi pogled u budućnost individualne mobilnosti kakvu je zamislila Škoda Auto: Ovaj veliki porodični automobil sa sedam sedišta simbol je čisto električnog pogona i najavljuje Škodin novi snažni dizajnerski jezik, Modern Solid.

Voltavia: elektrifikovana Škoda Octavia Combi iz 1969.

Izložba Rétromobile takođe po prvi put je upoznala javnost s projektom Voltavia. Ovu jedinstvenu transformaciju modela Škoda Octavia Combi iz 1969. u potpuno električno vozilo realizovao je Automobile Propre – prva francuska web stranica posvećena električnim vozilima. U sklopu Retrofit Challenge-a koji je organizovala Škoda France, dva urednička tima dobila su zadatak da pretvore automobile Octavia iz 1960-ih u potpuno električna vozila.

„Bilo je mnogo opcija za pretvaranje ove Škoda Octavia Combi iz 1969. u električnu. Naš tim je odlučio da se usredsredi na efikasnost i sveobuhvatnost, dok je cilj bio da sačuvamo ključne karakteristike brenda, kao što su putnički i prostor za prtljag. Takođe smo osigurali da je konverzija potpuno reverzibilna.“

Pierre Desjardins,glavni urednik 

Model Voltavia pokreće električni motor od 75 kW s obrtnim momentom od 220 Nm, crpeći energiju iz baterije od 27,2 kWh, koja se sastoji od baterijskih modula iz Enyaqa.

Izložba Rétromobile je otvorila svoja vrata u centru Porte de Versailles u Parizu u sredu, 31. januara i trajala je do 4. februara.

Izvor: Škoda Auto

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime