Naslovna INFO Škoda pokreće proizvodnju novog Superba u Bratislavi

Škoda pokreće proizvodnju novog Superba u Bratislavi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Četiri nedelje nakon svetske premijere nedaleko od Praga, Škoda Auto je započela proizvodnju četvrte moderne generacije modela Superb u fabrici brenda Volkswagen u Bratislavi.

Ovo strateško preseljenje vodećeg ICE modela iz Kvasinija otvara proizvodne kapacitete u Bratislavi, koji će se koristiti za proizvodnju dodatnih jedinica modela Octavia. Superb je ICE perjanica u Škoda ponudi od kada je prva moderna generacija predstavljena 2001. godine.

„Lansiranje nove generacije modela uvek je vrlo poseban trenutak za ceo tim. To posebno važi za novi Superb u sklopu projekta Beta+, koji je uključio zajednički razvoj modela Škoda Superb i Volkswagen Passat pod vođstvom Škode. Uz uspešno preseljenje proizvodnje modela Superb u Bratislavu, ova inicijativa pokazuje visok stepen veštine i stručnosti u Škodi. Sa sledećom generacijom našeg uspešnog ICE modela, takođe iskorišćavamo značajne sinergije za Volkswagen grupu. Iskreno zahvaljujem svim kolegama koje su s velikim angažmanom doprineli ovom projektu.“

Andreas Dick, član uprave Škoda Auto za proizvodnju i logistiku

Sinergije unutar Grupe: Proizvodnja četvrte generacije modela Superb u Bratislavi

Odluka o proizvodnji četvrte generacije modela Superb u fabrici brenda Volkswagen u Bratislavi objavljena je u novembru 2020. Taj je potez deo Beta+ projekta, usmerenog na povećanje sinergije u proizvodnoj mreži i dalje povećanje efikasnosti. Škoda Auto je bila odgovorna za celokupni razvoj modela Škoda Superb i Volkswagen Passat, koji će se proizvoditi na istoj proizvodnoj liniji.

Premeštanjem proizvodnje modela Superb u Bratislavu, Škoda stvara kapacitet za proizvodnju dodatnih jedinica modela Octavia u fabrici u Kvasinyju od leta 2024. Osim toga, ovaj potez će omogućiti proizvodnju više baterijskih električnih vozila u fabrici u Mladá Boleslavi.

Proizvodnja modela Škoda Superb u Slovačkoj počinje s delovima karoserije, od kojih se mnogi presuju u Bratislavi i zatim transportuju u novu radionicu za karoseriju. Hala je bila prazna i potpuno je preuređena u sklopu projekta Beta+. Štaviše, u manje od dve godine Škoda Auto je ugradila više od 500 najmodernijih robota, sistema upravljanja i opreme za spajanje. Osim toga, hala za montažu je sveobuhvatno nadograđena: montažna traka, na kojoj su novi modeli neprimetno integrisani u postojeće proizvodne linije za vozila Volkswagen i Škoda, pre se nije koristila za plug-in hibridne modele. Obnova hale za montažu uključivala je instalaciju opreme za automatizaciju i tehnologije rukovanja, sistema industrijskih kamera i dalja ažuriranja na montažnoj traci. Osim toga, proizvodno područje šasije prošireno je kako bi uključilo pakete baterija za električna vozila.

Sektor za lakiranje u fabrici u Bratislavi takođe je prošao kroz značajne promene, donoseći opipljive koristi za okolinu: Na primer, uvođenje novih kabina za lakiranje opremljenih naprednim sistemima cirkulacije vazduha i sposobnošću hvatanja organskih jedinjenja koja isparavaju označava iskorak prema ekološki prihvatljivijem proizvodnom procesu.

Novi dizajnerski jezik za Superb i raznovrsni pogonski sklopovi

Proizvodnja četvrte generacije modela Škoda Superb kreće s varijantom Combi, nakon čega sledi hatchback koji je postavljen za prvu polovinu 2024. Raspon modernih i efikasnih pogonskih sklopova uključuje tri benzinska motora izlazne snage od 110 kW (150 KS) do 195 kW (265 KS) i dva dizelska motora snage 110 kW (150 KS) i 142 kW (193 KS). Uz to, linija uključuje novi plug-in hibrid, ekskluzivno za Combi verziju, s čisto električnim dometom od preko 100 km, kao i blagu hibridnu verziju – prvu u seriji Superb.

Superb: Standardni nosilac Škoda dizajna i inženjeringa od 1934.

Nasleđe modela Škoda Superb datira iz 1934. godine, počevši od predstavljanja modela Škoda 640 Superb. Vrhunski modeli češkog proizvođača automobila nosili su slavno ime od tada do 1949. Godine 2001. Škoda je oživela ovu istorijsku oznaku za svoju prvu modernu generaciju modela Superb. Do danas je proizvedeno više od 1,6 miliona primeraka Škodine perjanice.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime