Naslovna ECO2 Dva jaka kineska igrača udružuju snage na sistemu zamene baterija

Dva jaka kineska igrača udružuju snage na sistemu zamene baterija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sporazum podrazumeva zajednički rad na standardima, tehnologiji i razvoju modela.

Kineski proizvođači, Nio i Geely, potpisali su sporazum o strateškom partnerstvu u vezi sa sistemom zamene baterija, što je projekat u okviru kojeg će sarađivati na planu standarda, tehnologije i razvoja modela.

Ovaj sporazum će učiniti Geely, čije marke idu u rasponu od Volvoa do Zeekra, drugim proizvođačem koji će potpisati partnerstvo s Niom u vezi sa sistemom zamene baterija.

Nio, koji nastoji da smanji troškove, objavio je prošle nedelju saradnju s Changanom.

Sistem zamene baterija omogućava vozačima da brzo demontiraju istrošene pakete i zamene ih napunjenim, umesto „tradicionalnog“ punjenja na za to predviđenim stanicama.

Geely i Nio će usvojiti model „zajedničkog investiranja, zajedničkog konstruisanja i kooperacije“.

Ove dve kompanije imaju za cilj da uspostave efikasan mehanizam za upravljanje baterijskom imovinom, da uspostave objedinjeno poslovanje na planu zamene baterija i razviju vozila s ovim tipom baterija, međusobno kompatibilnih.

Nio naravno očekuje da poboljša profitabilnost. Ova kompanija je skresala radnu snagu i odložila dugoročna ulaganja, kako bi poboljšala efikasnost i smanjila troškove, suočena s rastućom konkurencijom otkako je Tesla započeo cenovni rat početkom godine.

Strategija zamene baterija bi mogla da olakša pritisak na električne mreže tokom špiceva, kada vozači najčešće dopunjavaju baterije, ali industrijski analitičari i rukovodioci očekuju da će ovaj sistem postati održiv ako baterije budu standardizovane.

Nio, s planom da gotovo udvostruči ukupan broj takvih stanica u Kini ove godine, jedan je od malobrojnih proizvođača električnih automobila koji karte bacaju na sistem zamene baterija kao jednu od strateški najvažnijih opcija kada je o elektromobilima reč.

Geely je 2021. saopštio da ima za cilj da oformi 5.000 stanica za zamenu baterija na globalnom planu do 2025. Kineska kompanija kaže da trenutno ima 300 operativnih stanica, kao i da će nastaviti da ih  gradi kako samostalno, tako i zajedničkim snagama s Niom.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime