Naslovna Uncategorized Ukida se proizvodnja Honde e

Ukida se proizvodnja Honde e

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U međuvremenu, Toyota je lansirala specijalnu ediciju Crowna u tamnom mat finišu.

Honda završava proizvodnju malog „e“ sledećeg meseca, a Toyota u Japanu isporučuje ekskluzivnu verziju Crowna.

Generalno, „visilo je u vazduhu“ da će japanska marka ukinuti proizvodnju simpatičnog gradskog elektromobila. S prilivom novih, zanimljivih hibrida i električnih modela s „H“ oznakom, za mali hečbek jednostavno nije bilo mesta. Honda ukida njegovu proizvodnju u januaru 2024.

Ovaj retro mališan je u startu došao s dva značajna nedostatka, a oni se tiču cene i dometa. U zavisnosti od paketa opreme i veličine točkova, Honda e po WLTP-u može maksimalno da prevali 220 kilometara. U Francuskoj, primera radi, Advance verzija startuje s cenom od čak 42.100 evra. Dopadljivi električni hečbek nikada nije bio „bestseler“, tako da njegov kraj nije iznenađujući. Proizvodio se samo tri godine.

Kada je o mat boji reč, obično je viđamo na luksuznim automobilima, ali Toyota je odlučila da u tom stilu „ofarba“ Crown u Japanu. Ova „betmen“ verzija dolazi s čudnim nazivom – „The Limited-Matte Metal“, i prodaje se isključivo u namenskim prodajnim salonima Crowna u Zemlji izlazećeg Sunca. I još nešto, ne radi se o bilo kakvoj mat boji, već onoj koja poseduje specijalan gornji sloj, što je čini trajnijom i lakšom za čišćenje.

Pored nove boje, Crown dobija i naplatke od 21 cola, takođe u mat crnom finišu i centralne poklopce s Crown bedžom a ne Toyotinim logoom Tu je i bočna zaštita u sličnom mat finišu, koja je u skladu s oblogama lukova točkova. Kožni enterijer je takođe u crnoj nijansi, s laserski urezanim natpisom na armaturnoj tabli, što dodatno ukazuje na specijalan status ovog vozila.

Toyota za ovaj Crown u Japanu naplaćuje 7.500.000 jena, što u prevodu iznosi nekih 48.000 evra.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime