Naslovna INFO VESTI Tesla Model S s gotovo dva miliona pređenih kilometara (VIDEO)

Tesla Model S s gotovo dva miliona pređenih kilometara (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Reč je o Teslinom modelu s najvećom pređenom kilometražom na svetu.

Možda je teško poverovati da postoji Model S koji je prevalio 1,9 miliona kilometara, ali evo ga pred nama.

Dotični automobil, model S P85 iz 2014., do sada je prešao 1,9 miliona kilometara, što znači da je godišnje prevaljivao oko 210.000 kilometara. Pa, možemo reći da se njegov vlasnik dobro navozao. Stvari dobijaju na „težini“ kada u obzir uzmemo da se radi o električnom automobilu, za koji kritičari često tvrde da ne može da pređe kilometražu koju savladavaju kvalitetni konvencionalni modeli.

Da podsetimo, još 2019. gdoine je Ilon Mask čestitao Hansjergu fon Gemingen-Hornbergu, vlasniku Modela S, koji je u to vreme na odometru imao milion kilometara. To je izgledalo kao solidno dostignuće, ali se u međuvremenu kilometraža gotovo udvostručila.

 

Priloženi video je jedan od prvih koji prikazuje Hansjerga fon Gemingen-Hornberga. Do sada je većina informacija o njegovom Modelu S bila ograničena na „tvitove“. Watt Energy kanal, koji je postavio video na YouTube objašnjava: „Njegov automobil je u vreme snimanja prešao 1,9 miliona kilometara, a Hansjerg želi da dodatno popravi tu brojku. Malo je preciznih informacija o njemu na internetu, uglavnom na osnovu nekih starijih ’tvitova’ ili pretpostavki kako uspeva da pređe toliki broj kilometara. Otišao sam u Nemačku da lično upoznam Hansjerga i da od njega saznam čitavu priču iz prve ruke!“

Roadsterom je takođe prevalio ozbiljnu distancu

Međutim, priča se ne ograničava na Model S, jer je Gemingen-Hornberg ranije posedovao Tesla Roadster. Uprkos nedostatku infrastrukture u to vreme, i u njime je uspeo da pređe 645.000 kilometara. Odlučio je da kupi Model S ubrzo nakon lansiranja, jer je bio prostraniji i udobniji. Ipak, nije kupio nov automobil, već polovni iz 2014., koji je do tada prešao tek 30.000 killometara.

Zamena motora i baterija

Poznato je da su rani Modeli S imali problema sa zadnjim motorima, pa tako i Hansjergov primerak. Agregat je promenjen trinaest puta, tako da ako uključimo u računicu prvobitni  s kojim je izašao iz fabrike, to je četrnaest elektromotora tokom 1,9 miliona kilometara. Uglavnom se radilo o repariranim jedinicama, a suština je u tome što u Tesli nisu znali pravi izvor problema, tako da ih nisu u skladu s tim popravljali. Neki od zamenskih motora su vrlo brzo otkazali, neki su bili pokriveni garancijom, drugi ne…

Što se baterijskog paketa tiče, on je prošao mnogo bolje. Ipak, ovaj Model S trenutno troši četvrti. Četiri garniture baterija na 1,9 miliona pređenih kilometara podrazumevaju prosečno trajanje od nekih 480.000 i više kilometara, što je zapravo dobar pokazatelj.

U čemu je „tajna“?

Gemingen-Hornberg napominje da ne forsira svoj Model S. Ne prevaljuje velike distance a da i njemu i sebi ne pruži odgovarajući odmor. Kaže da uobičajeno pređe samo stotinak kilometara pre nego što stane na pauzu.

Što se tiče pražnjenja i punjenja baterije, ovaj vlasnik Modela S kaže da je obično puni kada padne na 20 odsto napunjenosti. Nikada ne prazni bateriju u potpunosti, niti je u potpunosti puni.

Što se tiče ostalih aspekata automobila, poput karoserije i enterijera, sve je solidno očuvano. Nažalost, on ne zalazi u detalje o drugim predmetima habanja, kao što su kočnice, pneumatici i slično.

Kako je uspeo da pređe toliko?

Za početak, Hansjerg je penzioner, a ono što voli da radi je da istražuje svet automobilom. Shodno tome, Model S je vožen u Afriku, Maroko, Švedsku, Austriju i Kinu. Ipak, čini se da je to samo početak. On želi da nastavi da nastavi da vozi svoj automobil i otkaže rezervaciju za Lucid Air, kako bi Modelu S pružio mogućnost da pređe još veći broj kilometara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime