Naslovna INFO Fiat 500 bi mogao ponovo da poseduje benzinski motor

Fiat 500 bi mogao ponovo da poseduje benzinski motor

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Italijanska urbana ikona je u novoj generaciji postala čisto električna, ali slabljenje potražnje za elektromobilima bi moglo da promeni stanje stvari.

Izgleda da Fiat razmatra opciju s motorom s unutrašnjim sagorevanjem za 500(e). Italijanski proizvođač je navodno kontaktirao snabdevače tražeći ponude za povećanje proizvodnje 500e, što samo po sebi ne znači mnogo.

Međutim, u upitniku se navode i električni i benzinski modeli, s tim što se veći deo odnosi upravo na konvencionalne. Automotive News Europe je potvrdio postojanje dotične poruke, ali iz Fiata nisu stigle dodatne potvrde niti komentari.

To znači da se za sada radi o glasini, ali bez obzira na to, brojni su razlozi da verujemo da Fiat makar razmatra novi benzinski pogonjeni 500. Nije tajna da potražnja za elektromobilima pada. Naime, svi proizvođači se suočavaju s usporavanjem prodaje, tako da je čak i Tesla smanjio proizvodni obim u kineskoj fabrici. U Evropi, 500e je imao uspešno lansiranje s tim što je 2022. 77.500 primeraka pronašlo nove vlasnike. Po izveštaju, Fiat se nadao da će dostići plasman od 90.000 jedinica u 2023., ali umesto toga brojka je pala na 77.260. Ranije u toku prošle godine, italijanski proizvođač je ukinuo jednu smenu u fabrici.

Takođe, u obzir treba uzeti odlaganje zabrane prodaje novih konvencionalnih automobila, s datumom koji je s 2030. pomeren na 2035. Za proizvođače koji se trude da razviju nova vozila, s dodatnom decenijom za motore s unutrašnjim sagorevanjem, to sigurno može otvoriti nove puteve koji ranije nisu razmatrani. Između ostalog, kupcima se omogućava nabavka jeftinog konvencionalnog modela, dok se EV tehnologija dodatno brusi.

Kako bi sve to moglo da se ostvari, nije poznato. Fiat 500e je dizajniran isključivo kao električno vozilo. Fiat i dalje proizvodi 500 s konvencionalnim pogonom za evropsko tržište, ali on neće ispuniti nove propise EU o emisiji izduvnih gasova, što znači da će njegova proizvodnja biti ukinuta kasnije u toku ove godine. Takođe nije poznato da li bi novi 500 na gas stigao do američkih obala. Ako novi 500 sa standardnim pogonom uđe u proizvodnju, verovatno će posedovati blago hibridnu tehnologiju i biti na tržištu krajem 2025.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime