Naslovna INFO Nova Opel Corsa u Srbiji

Nova Opel Corsa u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novo izdanje najprodavanijeg malog automobila je stiglo u Srbiju s efikasnijim pogonskim sklopovima.

Na pitanje da li zaista tako dobro izgleda, Opel je dao interesantan odgovor – Yes, of Corsa!

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada ranije. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, donosi novi stil, uključujući karakterističnu Opel Vizor prednju masku, uz natpis imena modela na zadnjem delu. Najprodavaniji mali automobil 2021. i 2022. godine u Nemačkoj i Velikoj Britaniji sada je dostupan u svim Opel salonima u Srbiji.

Svaka nova Corsa već ima brojne tehnologije i sisteme pomoći vozaču kao standardnu opremu. Lista uključuje upozorenje na sudar unapred sa automatskim kočenjem u nuždi i detekcijom pešaka; pomoć pri održavanju trake; i upozorenje na pospanost. Dodatni elektronski „pomagači“ čine vožnju i manevrisanje sigurnijim i opuštenijim. Ponuda se proteže na bočne štitnike i novu panoramsku kameru za nazad, visoke rezolucije. Dizajn nove Corse je takođe moderniji i moderniji, sa nepogrešivim Opel Vizorom na prednjem delu i natpisnom pločicom koja se ponosno nalazi u sredini vrata prtljažnika. Zahvaljujući brojnim novim karakteristikama, Corsa takođe stvara modernu atmosferu za dobar osećaj u unutrašnjosti.

Ispod haube, osnovnu varijantu pokreće efikasan benzinski motor od 55 kW/75 ks (potrošnja goriva prema WLTP2: 5,4-5,3 l/100 km, emisija CO2 120 g/km; oba kombinovana).

Nova Opel Corsa se može naći i isprobati u svim ovlašćenim Opelovim salonima. 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime