Naslovna INFO Abarth 595/695 gama modela dobila lepo priznanje

Abarth 595/695 gama modela dobila lepo priznanje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Čitaoci prestižnog švajcarskog časopisa Auto Illustrierte su dodelili titulu najboljeg automobila u kategoriji „mini automobili“ nedavno osveženim Abarth 595/695 modelima.

Nova godina je počela sa trijumfom za brend Abarth: po drugi put zaredom, gama modela Abarth 595/695 je dobila titulu najboljeg automobila od strane prestižnog časopisa Auto Illustrierte u Švajcarskoj. Glasalo je preko 100.000 čitalaca, birajući između 422 modela koji su trenutno na tržištu, u 13 kategorija, svaka sa posebnom klasifikacijom za uvozna vozila.

Pobeda na takmičenju za najbolji automobil je dodatna potvrda međunarodnog uspeha ovih malih i sportskih automobila i strasti koja okružuje „škorpiona“ na tržištu. Iz ovog razloga, brend izražava svoj ponos za ovo postignuće i zahvaljuje se stručnjacima i pasioniranim čitaocima specijalizovanog časopisa koji su izabrali, drugi put zaredom, Abarth 595/695 gamu.

Tajna ovog uspeha leži u dvema dušama brenda, performansama i stilu, koje čine Abarth 595/695 idealnim vozilom za one koji traže nalet adrenalina sveta trkanja, i u smislu performansi, i u smislu tehničkog sadržaja. Štaviše, strast za ova dva modela je dobila na snazi sa novom gamom koja je nedavno lansirana, koja je unapređena u skladu sa strategijom „jednostavnost i zadovoljstvo kupaca“. Kupci sada mogu da konfigurišu svoj Abarth u samo tri koraka.

Dostupna su dva modela – ili Abarth 595 sa 165 ks, ili Abarth 695 sa 180 ks – koji nude uzbudljive performanse, riku auspuha, i razigrani, ali hrabri stil. Oba se mogu povezati sa Turismo ili Competizione dušom, kao i uvek, dostupni i kao hečbek i kao kabriolet. Prvi je namenjen za kupce koji vole da se izdvajaju iz gomile; drugi je napravljen za tvrdokorne ljubitelje performansi i sportske vožnje. Dva kultna paketa, Tech i Comfort, su dostupni za konfigurisanje prilagođene verzije, a koji odražavaju brendove osnovne vrednosti performansi i stila.

Na kraju, kupci mogu da izaberu svoju omiljenu odvažnu boju kako bi završili konfiguraciju svog novog Abarth vozila. Predstavljena u novembru, „Orange Racing“ shema boja je sada dostupna, sa bojama koje su učinile brend Abarth legendarnim.

Izvor: Abarth

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime