Naslovna AKTUELNO Alfa Romeo Giulia SWB Zagato: atraktivni kupe s retro “šmekom” (GALERIJA)

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato: atraktivni kupe s retro “šmekom” (GALERIJA)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novi model milanskog proizvođača je baziran na Quadrifoglio modelu, ali s GTAm specifikacijama, uz zadržavanje manuelne menjačke kutije.

Nakon sveobuhvatne „tizer“ kampanje, Alfa Romeo i Zagato su konačno skinuli veo s Giulije SWB. Kao što naziv sugeriše, radi se o jedinstvenom modelu, koji je „život započeo“ kao sportska limuzina, da bi mu u međuvremenu bilo skraćeno međuosovinsko rastojanje i podarena atraktivna kupe forma, i to bez zadnjih sedišta. Dakle, „automobil davalac“ je Quadrifoglio model s V6 motorom, ali s GTAm „vatrenom moći“.

Stajling prednjeg dela je svojevrstan miks starog i novog, budući da inspiraciju pronalazi u Alfi Romeo SZ, uz eksploataciju LED farova u tri elementa, koji su svoje mesto pronašli u restilizovanoj Giuliji. „Kamm“ zadnji deo je omaž Giuliji TZ, dok je masivno zadnje krilo uklonjeno da bi se ostvarila čistija forma.

Naglašeni zadnji difuzor ugošćuje dvostruka vertikalna „peraja“ koja se nalaze pored dvostrukih završetaka izduvnih cevi, što evocira na superlimuzinu u „Gran Turismo Alleggerita modificata“ izdanju. U tipičnom Zagato stilu, Giulia SWB poseduje krov s dva ispupčenja i haubu s ventilacionim otvorima. Pored uklanjanja zadnjih vrata, u Zagatu su smatrali da su konvencionalne ručke „višak“ i da narušavaju bočni profil, tako da je na B stubu prisutno dugme uz pomoć kojeg se otvaraju prednja vrata. Doslovno svaki panel karoserije je redizajniran i napravljen od ugljeničnih vlakana.

„Srce“ ove unikatne Giulije predstavlja 2,9-litarski twin-turbo V6 u GTAm specifikacijama, što znači da isporučuje 540 ks i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Za razliku od originalne Giulije GTAm, koja je u ponudi isključivo s osmostepenim automatikom, u slučaju SWB-a, snaga se kanališe putem Quadrifoglio šestostepene manuelne transimisije.

Ukoliko se pitate o ideji koja stoji iza ovog automobila, treba istaći da je Zagato želeo da proslavi stogodišnjicu svog postojanja, budući da je prvu saradnju imao upravo s Alfom Romeo. Prošle, 2021. godine, vek nakon modela Tipo G1 (1921.), dato je „zeleno svetlo“ za projekat. Zatim je dizajnersku kuću sa sedištem u Milanu kontaktirao kupac iz Nemačke, zaljubljen u specijalne modele sa Zagatovim potpisom. On ne samo što poseduje SZ i 8C Competizione, već i nekoliko Aston Martina koje je „nacrtao“ Zagato, kao i najnovije proizvode Alfe Romeo.

Nakon što je učestvovala u foto sesiji na „La Pista“ stazi u Arezeu, Giulia Coupe sa skraćenim međuosovinskim rastojanjem je predata u ruke svom novopečenom vlasniku. Detalji u vezi s cenom nisu obelodanjeni, ali sigurno je reč o pravom malom bogatstvu, budući da Giulia GTAm košta 200.000 evra.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime