Naslovna PREMIJERE FIAT predstavio New Fiat 600 Hybrid

FIAT predstavio New Fiat 600 Hybrid

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon zvanične prezentacije modela New Fiat 600e u Lingotu 4. jula, FIAT najavljuje hibridnu verziju koja će biti dostupna od 2024. godine: New Fiat 600 Hybrid.

FIAT još jednom dokazuje svoju relevantnost: New 600 će biti dostupan samo u električnom ili elektrifikovanom izdanju, dok će hibridna verzija biti namenjena onim zemljama  gde je prelazak na električne automobile i dalje spor.

Olivije Fransoa (Olivier Francois), izvršni direktor brenda FIAT i globalni direktor marketinga kompanije Stellantis, rekao je: „Naša strateška vizija ostaje potpuno električna, a 500e kao najprodavaniji električni gradski automobil u Evropi podstiče našu odlučnost da nastavimo i učinimo električna vozila zaista dostupnim svima. Međutim, takođe ćemo ostati relevantni u zemljama kao što je Italija, našem domaćem tržištu, gde električna vozila još uvek nisu toliko popularna.  

Stoga, za ove odabrane zemlje, zajedno sa novim potpuno električnim modelom New 600, ponudićemo hibrid visokih performansi koji će, nadamo se, otvoriti vrata svetu sa više elektrifikacije.“

The New Fiat 600 Hybrid – Tehnologija

Hybrid je pametno i korisnički prijateljsko rešenje koje se sve više traži među kupcima. Naime, ponudićemo im zadovoljstvo modela New 600 u „P2“ hibridnom paketu: Ima 100 KS, samo 110* do 114g* procenjenih CO2 emisija (privremeni podaci pre homologacije).

Hibridni pogonski sistem će biti dostupan u dva nivoa opreme: New Fiat 600 Hybrid La Prima, najekskluzivnija verzija, i New Fiat 600 Hybrid, najpristupačnija verzija.

MHEV motor ugrađen u Novi Fiat 600 Hybrid je najbolji primer tehnologije i garantuje udobnost i performanse. Zahvaljujući ovoj naprednoj tehnologiji, New 600 Hybrid pruža pravo hibridno iskustvo, omogućavajući korisnicima da uživaju u izuzetno komfornoj i električnoj vožnji ne samo u gradu pri brzinama do 30 km/h, već i na gradskim i seoskim putevima kada vozač otpusti pedalu gasa u stabilizovanim uslovima ili na nizbrdici, i u istoj situaciji na autoputu.

Vozilo pruža uglađenu vožnju i putovanje zahvaljujući remenom starteru koji obezbeđuje tihi i efikasni prelaz između SUS motora i električnog motora.

Tajna performansi leži u sinergiji između 3-cilindarskog 1,2-litarskog motora sa unutrašnjim sagorevanjem koji može dostići do 100 KS, 48-voltnog Li-jonskog akumulatora i novog 6-stepenog električnog menjača sa duplim kvačilom koji uključuje 21-kW e-motor, invertor i centralnu jedinicu menjača, pružajući najbolju optimizaciju u pogledu kompaktnosti. 

„Dodata“ električna snaga poboljšava elastičnost pri niskim obrtajima i prilikom kretanja, pružajući vozaču tihi start i brz odziv, sa transparentnim i brzim prelazima. Osim toga, ova tehnologija omogućava povrat energije pri usporavanju vozila. U normalnim uslovima vožnje, motor je dizajniran da optimizuje potrošnju goriva i uštedi do 15% CO2 emisija u poređenju sa čistim motorom sa 

automatskim menjačem, takođe zahvaljujući Milerovom ciklusu, i samo 110* do 114g* procenjenih CO2 emisija koje ga čine konkurentnim u odnosu na druge brendove.

Performanse

Briljantni New Fiat 600 Hybrid omogućava ubrzanje do 100 km/h za samo oko 11* sekundi i praktično trenutnu isporuku obrtnog momenta od električnog motora. Performanse SUS motora se stoga brzo podržavaju prilikom ponovnog pokretanja i performanse se optimizuju, ublažavajući efekat „turbolaga“ i osiguravajući brz odziv na pritiskanje papučice gasa. 

Slično tome, ako se pokreće u čistom električnom režimu, SUS motor se aktivira kako bi pomogao u potrebnoj snazi.

Električna vožnja

Hibridni pogon ima višestruke prednosti, posebno prilikom pokretanja u 100% električnom režimu (e-pokretanje): glatko, tiho i bez rasipanja benzina. Takođe, električni motor poboljšava efikasnost i dinamiku vozila, omogućavajući vožnju automobila sa isključenim SUS motorom u određenim situacijama. Ovaj režim se aktivira tokom vožnje po gradu brzinom do 30 km/h, sa 1 km potpuno električnog dometa na gradskim i seoskim putevima pri glatkoj vožnji, kada vozač otpusti gas pedalu u stabilizovanim uslovima ili na nizbrdici, i u istoj situaciji i na autoputu. Na ovaj način se može kompatibilno upravljati potrebom za snagom i nivoom napunjenosti baterije.

Napajanje samo električnom energijom može se koristiti i za funkciju e-creeping, koja se koristi za obavljanje niza kratkih pokreta napred bez pritiska na papučicu gasa, na primer, u saobraćajnoj gužvi (e-queueing). Automobil se takođe može parkirati u 100% električnom režimu, bilo u prvoj brzini ili u rikvercu (e-parking). Pored toga, hibridni pogon je dizajniran da povrati energiju tokom usporavanja.

Prednosti ove tehnologije su odmah vidljive: manja potrošnja i emisije, i veće briga o okolini. Manje buke i više udobnosti i zabave, zahvaljujući fluidnosti duplog električnog kvačila i brzim reakcijama pogonskog sistema. 

Ove funkcije koje pruža nova tehnologija modela New Fiat 600 daju dodatni impuls svakodnevnom životu, lako se koriste i mogu zadovoljiti potrebe svih u pogledu slobode kretanja. 

New Fiat 600 Hybrid, novi nivo elektrifikovanog „Italijana“

Novi Fiat 600e kombinuje najbolje osobine B i B-SUV segmenta kako bi pružio prelep, radostan i ugodan doživljaj vožnje, označavajući povratak brenda u B-segment. To je idealno rešenje za ljubitelje gradova i savršeno otelotvorenje vrednosti brenda – italijanskog stila i održivosti.

Moderan i lep, Novi Fiat 600 Hybrid nudi obilje prostora sa dužinom od 4,17 metara, ima 5 vrata, u njega udobno staje 5 osoba i ima 15 litara unutrašnjeg prostora, sa odličnim prednjim prostorom za odlaganje stvari i prtljažnikom zapremine od 385 litara.

Savršeno prilagođen mladim kupcima koji traže ekološko rešenje za mobilnost, početna verzija modela New Fiat 600 Hybrid ima ekskluzivna sedišta od recikliranog materijala sa belim detaljima i mat crni okvir instrument table od biološke plastike.

Novi Fiat 600 Hibrid La Prima nudi 100% stila, tehnologije i udobnosti kako bi obezbedio potpuno uživanje u italijanskom Dolce Vita iskustvu. Pun najnovijih bezbednosnih i pomoćnih funkcija, donosi sve povezane prednosti za gradske i vangradske vožnje sa nivoom 2 asistirane vožnje.

Unutrašnjost obe verzije karakterišu poseban HMI sa specifičnom bojom za energetski tok Powermeter, papučice za promenu brzina u ručnom režimu i e-Auto OFF za zaustavljanje inhibicije SUS motora putem radio ekrana.

Povezane usluge: dva nova paketa za još više komfora u vožnji

Novi Fiat 600 Hybrid nudi svojim kupcima dva paketa povezanih usluga: Connect One i Connect PLUS. Fokusiran pre svega na potrebe bezbednosti, Connect ONE – već uključen u cenu vozila – nudi kako usluge pomoći i poziva u hitnim situacijama, tako i dragocene informacije koje mesečno pružaju podatke o stanju vozila.

Paket Connect PLUS je dizajniran da učini iskustvo vožnje kako u automobilu, tako i van njega, udobnijim. Obuhvata usluge navigacije, funkcije za daljinsko upravljanje vozilom putem FIAT aplikacije, praćenje stila vožnje i mnoge druge.

Novi Fiat 600 Hybrid takođe nudi nešto novo što je relevantno za naše vreme: Izveštaj o putovanju (Trip Report). Ovom funkcijom je moguće analizirati navike vožnje i poboljšati uticaj na potrošnju, procenjujući njihov ekološki otisak i uticaj stila vožnje na stanje vozila.

Novi 600 Hybrid će biti dostupan na italijanskom tržištu po ceni od 19.950 evra uz rashodovanje i finansiranje, a osnovna cena je 24.950 evra.

* Navedeni podaci se zasnivaju na procenama; zvanični podaci mogu se promeniti zbog homologacije.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime