Naslovna INFO Toyota GR86 prosečna na ispitu izbegavanja prepreke na putu (VIDEO)

Toyota GR86 prosečna na ispitu izbegavanja prepreke na putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Toyota GR86 nudi pristojne sportske performanse i pogon na zadnje točkove, za manje novca u odnosu na nešto snažnije modele, kao što su Nissan Z i Toyota Supra, između ostalih.

U skladu s tim, došao je momenat da vidimo kako se Toyotin pulen proveo na ispitu izbegavanja prepreke na putu.

Testni model poseduje opcioni Touring paket, koji dodaje sportske kočne pločice i Michelin Pilot Sport 4S  pneumatike od 18 cola. Na pogonskom sklopu nema promena, tako da se i dalje radi o 2,4-litarskom, četvorocilindarskom bokseru, koji isporučuje 237 ks i 250 Nm, i u ovom slučaju je uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem.

GR86 je kompletirao slalom za 24,2 sekunde, što je isto vreme koje su postigli Mercedes-Benz C300 i Renault Megane E-Tech. Najbolje vreme na rang listi km77 postigao je Porsche Taycan GTS, koji je čunjeve prošao za 21,5 sekundi.

Test vozači su istakli precizno upravljanje GR86. Međutim, kontrola stabilnosti bi u jednom momentu intervenisala, što je ograničavalo ubrzanje vozila.

Ispit izbegavanja prepreke na putu je bio izazovan za vozača. On je inicijalno primenio brze, agresivne pokrete na volanu, što je rezultiralo preupravljanjem i udaranjem čunja. Odmerenije i preciznije upravljanje je rešilo problem. GR86 je test uspešno prošao s najvećom brzinom od 75 km/h.

Druga generacija GR86 je debitovala 2022. modelne godine. Od tada, Toyota je lansirala više specijalnih izdanja. Primera radi, Trueno Edition je omaž sportskoj verziji AE86 generacije Toyote Corolle. Odlikuje ga finiš u belo-crnoj boji, uz točkove od 18 cola, Sachs amortizere i Brembo kočnice.

Treća generacija GR86 je navodno već u razvoju. Novi model će svakako morati da bude usklađen sa strožom ekološkom regulativom, tako da je vrlo verovatno da ćemo posla imati s hibridnom verzijom turbo trocilindarskog motora iz GR Yarisa i GR Corolle.

Izvor: km77 via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime