Naslovna INFO Novitet na našem tržištu – Alfa Romeo Stelvio serije 1 stil i...

Novitet na našem tržištu – Alfa Romeo Stelvio serije 1 stil i elegancija u pokretu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: bzy Stojanov

U godini obeležavanja jubileja 110 godina Brenda Alfa Romeo, velikih 110 godina obeleženih tehnološkim inovacijama, sportskim uspesima i nezaboravnim kreacijama na četiri točka predstavljamo vam novitet na našem tržištu Alfa Romeo Stelvio Serije 1.

Put od 110 godina postojanja Alfa Romeo (od 1910-2020. godine), kombinacija je međunarodne popularnosti brenda, motora, tehnologije, adrenalina, istorije i zabave a veliki broj zaljubljenika i pasioniranih vozača širom sveta najbolja su preporuka.

Tokom ove godine priređene su mnogobrojne aktivnosti sa ciljem proslave rođendana, lansiran je i novi logo koji sažima snagu brenda, onu jedinstvenu sposobnost da spoji tehnologiju, užitak vožnje i lepotu.

Velika nam je čast da ovaj novitet na tršištu upravo predstavimo mi, da STOJANOV d.o.o. podelimo sa vama sve detalje i lepote ovog modela i u Srbiji.
Naša auto kuća apsolutni je lider na tržištu kada je u pitanja prodaja modela Alfa Romeo, s ponosom ističemo da je poseban akcenat ovog uspeha na „Quadrifoglio“ verziji koji predstavlja ekskluzivnu ponudu modela Giulia i Stelvio.

Alfa Romeo Stelvio Serije 1

Konstruisanje i način izrade, u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom, doveli su do redizajnirane i reorganizovane centralne konzole.

Redizajnirana, centralna konzola ima novu ručicu menjača obloženu kožom koji pruža udobnost i daje snagu dok menjate brzine.

Navi 8,8 inča touchscreen i 7 inča displej putnog računara Vam omogućavaju da vidite važne podatke u vezi vožnje, kao i sva upozorenja – obavešenja koja će se brzo i lako prikazati, bez potrebe da skrećete pogled.

U korak sa tehnologijom – novi bežični punjač je zgodan i dostupan za one koji su uvek u pokretu. Nema še žica i kablova. Samo postavite Vaš pametni mobilni telefon na postolje za punjenje i za tren ćete biti na 100%.

Pažljivo odabrani detalji i vrhunski materijali rade zajedno kako bi spojili čoveka i mašinu kao nikada ranije.

Serija 1 – nudi vam 2 Nova paketa opreme

* VELOCE za motore 2.0 benzinski 280 KS AT8 I 2.2 dizel 210 KS AT8

* SPRINT za motore 0 benzinski 200 KS AT8 2.2 dizel 190 KS AT8,

Na već postojeće pakete opreme.

STELVIO SERIJE 1 nudi Vam NIVO AUTONOMNE VOŽNJE 2

U doba tehnologije, novi Alfa Romeo Stelvio je usavršio umetnost pronalaska balansa između strasnog uživanja u vožnji sa rukama na volanu i vrhunskih sistema automatizovane vožnje postizanjem drugog nivoa autonomne vožnje.

Uvek sa vama, s posebnom pažnjom na svoje putnike na raspolaganju su Vam:

* Aktivni sensor mrtvnog ugla

* Senzor prometne trake

* Aktivni adaptivni tempomat

* Pomoć pri dugim vožnjama

* Sistem za čitanje saobraćajnih znakova

* Pomoć prilikom gužvi u saobraćaju

PR SAOPSTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime