Naslovna INFO Drastičan pad inicijalnog kvaliteta novih vozila po istraživanju J.D. Powera

Drastičan pad inicijalnog kvaliteta novih vozila po istraživanju J.D. Powera

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Startap kompanije koje se bave električnim automobilima imaju teškoće s inicijalnim kvalitetom, dok inovativna tehnologija koju proizvođači automobila usvajaju, vodi ka široko rasprostranjenim problemima.

U protekle dve godine, frekvencija problema u okviru inicijalnog kvaliteta je porasla za 30 u okviru 100 vozila. Teškoće s kojima se suočava automobilska industrija, toliko su ozbiljne da je Frenk Henli iz J.D. Powera izjavio da nikada ranije nije video ništa slično.

„Automobilska industrija se suočava sa širokim spektrom problema na planu kvaliteta, što je fenomen koji nije viđen u trideset sedmogodišnojoj istoriji ’Studije inicijalnog kvaliteta’“, kaže Henli. „Od upornih problema koji se prenose iz godine u godinu, nova vozila se zbog svoje složenosti suočavaju s novim tipovima teškoća. Ona nude novu i uzbudljivu tehnologiju, ali ta tehnologija ne usrećuje kupce baš uvek.“

Prosečan proizvođač automobila sada beleži 192 problema na 100 vozila (PP100), što je 12 više nego 2022., odnosno 30 više u poređenju s 2021. Inicijalni kvalitet je toliko loš da su Dodge, Ram i Alfa Romeo, sa 140, 141, odnosno 143 PP100, sada među vodećim markama u Americi po pitanju inicijalnog kvaliteta. Nasuprot tome, Ram je prošle godine bio ispod industrijskog proseka, dok je Alfa Romeo bila sedma najgora marka u ukupnom poretku.

Problematični nalazi za proizvođače električnih vozila

Mada „električne“ marke nisu zvanično rangirane zbog male veličine uzorka, J.D. Power je ustanovio sledeće: Tesla – 257 PP100, Rivian – 282 PP100, Polestar – 313 PP100, s ostvarenim rezultatima, brendovi su koji su se pokazali najgorim u okviru Studije inicijalnog kvaliteta. Njihove loše ocene mogu sugerisati šta se zapravo nalazi u srcu problema.

Stavljanje akcenta na tehničke inovacije, koje se stavljaju ispred pouzdanosti, dovelo je do većeg broja problema. Samim tim, imamo veći broj žalbi od strane vozača, vezanih za loše audio sisteme, tehnologiju upozoravanja o izlasku iz vozne trake, nepouzdanog Android operativnog sistema i punjače za mobilne telefone koji ne rade posao.

Nedostaci nove tehnologije ne utiču samo na info-zabavne sisteme, oni utiču i na prilično osnovne stvari.., poput vrata. Novodizajnirane ručke kod sedam od 10 popularnih elektromobila su istaknute kao problematične od strane korisnika, otkriva istraživanje.

Mada su kupci privučeni tehnološkim novotarijama i inovativnim dizajnom, proizvođači će morati da obrate pažnju na kvalitet pre nego što to postane problem koji kupci neće ignorisati. Kako Henli kaže, „industrija je na glavnom raskršću a put koji svaki od proizvođača odabere, biće ključan za njegovu budućnost“.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime