Naslovna INFO BMW M3 Touring predstavljen u pokretnim slikama (VIDEO)

BMW M3 Touring predstavljen u pokretnim slikama (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW je konačno oživeo M Touring formulu nakon ukidanja M5 E61 pre više od deset godina i predstavio prvi serijski M3 karavan u istoriji.

Prvi bavarski M3 s produženim krovom je zapravo bio M3 E46 Touring koncept iz 2000., ali se nikada nije materijalizovao u serijski model. Sada, G81 je konačno pred nama, spreman da se uhvati ukoštac s AMG C63 karavanom i RS4 Avantom. Kao što smo i očekivali, „porodični sportista“ iz Minhena je u ponudi isključivo s xDrive pogonom i u Competition specifikacijama s 510 ks.

M3 Touringu kontroverzna maska hladnjaka definitivno stoji bolje nego bilo kojem drugom modernom BMW-u, mada bi verovatno većina volela da se radi o klasičnijoj varijanti, sličnoj onoj kod M5. Kada smo već kod većeg „brata“, on nije mnogo teži od M3 karavana. S 1.865 kilograma, M3 Touring je tek 30 kilograma lakši od M5, i u isto vreme čak 85 kilograma teži od M3 limuzine s pogonom na sve točkove.

Mada je serija 3 LCI u obe karoserijske varijante dobila nešto oštrija kućišta prednjih farova, M3 Touring koristi ista svetla kao i M3 i M4. Međutim, ono što je kod njega novo je noviji iDrive 8 s 12,3-inčnim klasterom instrumentacije i 14,9-inčnim ekranom osetljivim na dodir koji se nalazi pored, ali pod istim zakrivljenim staklenim panelom. Poslednji info-zabavni sistem je implementiran u M3 limuinu pre manje od dve godine, od kada je G80 oficijelno predstavljen.

BMW ni u kom slučaju nije žrtvovao praktičnost kada je reč o M3 Touringu, jer će vlasnici moći da koriste sve prednosti prtljažnika zapremine 500 litara, koja raste na 1.510 litara kada se polože nasloni zadnjih sedišta u odnosu 40:20:40. S detaljima kao što su mreža za razdvajanje prtljažnika, šine protiv klizanja i boksovi ispod poda „gepeka“, ovaj M3 je istinski karavan, bez obzira na brzinske potencijale.

Zvaničnu premijeru ima na ovonedeljnom Festivalu brzine u Gudvudu.

Auto Moto Show

Izvor: BMW

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime