Naslovna ECO2 Lista: fascinantni automobili čiji dolazak iščekujemo s uzbuđenjem

Lista: fascinantni automobili čiji dolazak iščekujemo s uzbuđenjem

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U tržišnoj niši koja ima veliki suficit u konjskim snagama, uz razbacivanje voznim karakteristikama, pripremaju se neke interesantne stvari.

Kompanije poput Aston Martina, McLarena, Dodgea, pa čak i Tesle, u pripremi imaju modele s neverovatnim karakteristikama. Njihovo pojavljivanje očekujemo u narednih par godina.

Mnogi od dolazećih „snagatora“ će raspolagati s više od 1.000 ks, kao i maksimalnom brzinom preko 350 pa čak i 400 km/h. Naravno, ono što će takođe biti impresivno je njihov dizajn, s modernim enterijerima i futurističkom tehnologijom.

Pred nama je lista najželjnije iščekivanih superautomobila, sportskih automobila, kao i nekih „muscle“ modela, koji na scenu treba da stupe u narednih nekoliko godina. Idemo redom…

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio EV

Vreme lansiranja: 2025.

Alfa Romeo, kao što znamo, na putu je da postane čisto električna marka, te će u skladu s tim nova Giulia Quadrifoglio dobiti kompletan EV tretman. Po najnovijim izveštajima, na talonu će biti čak 1.000 ks, a po svemu sudeći će biti dostupna i „fastbek/karavan“ varijanta.

Alfa Romeo superautomobil

Vreme lansiranja: 2023.

Mada Alfa čak nije ni izdala oficijelnu potvrdu vezanu za proizvodnju novog superautomobila, izveštaji sugerišu da su primljene brojne „kapare“, kao i da je zapravo kompletna serija budućeg dvoseda rasprodata. Ono što može da se pretpostavi da će novajlija biti predstavljen ove godine, dok bi proizvodnja trebalo da započne početkom 2024.

Aston Martin Valhalla

Vreme lansiranja: 2024.

Prvih nekoliko serijskih Valkyrie hiperautomobila je pristiglo u garaže vlasnika krajem prošle godine, a uskoro će se dotičnom hiperautomobilu pridružiti dva manja superautomobila. Prvi će biti Valhalla, a reč je hibridu s twin-turbo 4,0-litarskim V8 motorom, koji isporučuje 950 ks i 1.000 Nm.

Aston Martin Vanquish

Vreme lansiranja: 2025.

Nakon modela Valkyrie i Valhalla, manji Aston Martinov automobil sa središnje pozicioniranim motorom, Vanquish, kompletiraće trio. Ono što znamo je da neće biti tako moćan kao Valhalla, ali će s njim deliti isti 4,0-litarski V8 agregat. Dolazak se očekuje godinu dana nakon prethodno navednog modela.

Audi električni superautomobil

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Marka iz Ingolštata je prošle godine ukinula R8, a planira da eutanazira i manji TT nakon isteka 2023. To znači da bi novi sportski model mogao da bude na horizontu. Tome u prilog idu i brojni moćni koncepti, od kojih bi neki mogao da bude prethodnica budućeg električnog superautomobila. O čemu god da se radi, ono što sigurno znamo je da će u pitanju biti čisto električni model.

Bugatti-Rimac hiperautomobil

Vreme lansiranja: 2024.

Novoformirani Bugatti-Rimac s Matom Rimcem na čelu, ima velike planove vezane za budućnost. Dok će Rimac nastaviti s produžavanjem linije električnih super i hiperautomobila, najavljeno je da će Rimčeva baterijska tehnologija pronaći mesto u budućem Bugattiju koji će biti temeljno elektrifikovan.

Buick Wildcat EV

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Buick Wildcat koncept verovatno neće ući u serijsku proizvodnju u formi u kojoj je, ali će „uticati na Buickove serijske modele u doglednoj budućnosti“. Buick je takođe potvrdio da će njegovo prvo čisto električno vozilo pristići sledeće godine, tako da tinja nada da je sportski model deo tog plana.

Chevrolet Corvette EV

Vreme lansiranja: 2025.

Corvette E-Ray je prvi elektrifikovani Corvette, ali Chevrolet planira da isporuči čitav spektar proizvoda pod svojom kultnom oznakom, uključujući električni model. Buduća Corvette ponuda će uljučiti kupe s četvoro vrata i performantni krosover, s tim što se očekuje da će elektromobil pristići s električnim sistemom od 800 V s mogućnošću punjenja do 350 kW.

DeLorean Alpha5

Vreme lansiranja: 2024.

DeLorean se vraća na velika vrata s čisto električnim Alpha5 sportistom. Predstavljen prošle godine, pokazavši se u punoj lepoti na Pebble Beachu, Alpha5 do „stotke“ ubrzava za oko 3,5 sekundi i može jednim punjenjem da prevali 480 kilometara. Očekuje se da i manji Alpha2 usledi za par godina.

Dodge Charger Daytona SRT EV

Vreme lansiranja: 2024.

Uglavnom smo svi pogledali video klipove novog Charger Daytone SRT koncepta, kako „turira“ uz „riku“ iz Fratzonic „izduvnog sistema“. Mnogi, pa i mi, zapitali su se o smislu instaliranja tako nečeg u električni automobil, pa makar on bio i „muscle“ tipa. Charger Daytonu odlikuje radikalan retro dizajn, a ono što je takođe obećano je najmanje 460 ks, dok će moćnije iteracije „probijati“ 600 konja.

Ferrari električni superautomobil

Vreme lansiranja: 2025.

U Maranelu napredak iziskuje vreme. Prošle godine je lansiran samo Purosangue SUV, a tek ćemo 2025. biti u prilici da vidimo čisto električni superautomobil italijanskog proizvođača. Šef „propetog konjića“, Benedeto Vinja, rekao je da će Ferrarijev prvi elektromobil biti vozilo koje budi emocije, i koje nudi „jedinstven vozački doživljaj“ u poređenju s drugim električnim automobilima.

Ford F-150 Lightning High-Performance

Vreme lansiranja: 2024.

Ford je još ranije objavio „tizere“ visokoperformantnog Lightning kamioneta, kao proizvoda saradnje s Red Bull Racingom za dolazeću sezonu Formule 1. Prototip bi mogao da debituje kasnije u toku ove godine, u svrhu promovisanja Fordovog povratka u „najbrži cirkus na svetu“. Što se serijske verzije tiče, ona će verovatno pristići 2024. Nema reči o tome s koliko konjskih snaga će raspolagati serijski model, ali kada je u pitanju prototip, moguće je probijanje famozne brojke od 1.000 konja.

Ford Mustang Shelby GT500

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Ford Mustang za 2024. je debitovao s Dark Horse modelom od 500 ks, ali bi trebalo da se u igru vrati i Shelby linija s nadamo se moćnijom verzijom voljenog GT500. Ford nije sugerisao kada bismo mogli da vidimo novi Shelby, ali se nadamo da će pristići pre isteka ove godine.

Genesis X

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Glavni kreativac korejske premijum marke, Luk Donkervolke, potvrdio je ranije u toku ove godine da će atraktivni Genesis X kabriolet ući u proizvodnju. Debitovavši na Salonu automobila u Los Anđelesu 2022., kao naslednik Speedium kupea koji je debitovao godinu dana ranije, vreme lansiranja X kabrioleta nije precizirano, ali bi mogao da košta „preko 200.000 ili 300.000 dolara“.

Hyundai Ioniq 6 N

Vreme lansiranja: 2024.

Električni Ioniq 6 je svež proizvod korejske marke, ali Hyundai ima još veće planove kada je reč o ovom modelu. Najava je došla u vidu prošlogodišnjeg RN22e koncepta, tako da je serijski Ioniq 6 N na horizontu, a mogao bi da debituje tokom 2024. kao model za 2025.

Hyundai N Vision 74

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Hyundai nije pružio egzaktne informacije u vezi s fascinantnim N Vision 74 konceptom iz prošle godine, u smislu da li će njegov derivat ući u serijsku proizvodnju, ali nešto se ipak „šuška“.

Mada je kompanija otkazala planove vezane za sportski model sa središnje pozicioniranim motorom, interno poznatim kao „predsednikov automobil“, izveštaji govore da bi nešto slično N Visionu 74 ipak moglo da ugleda svetlost dana.

Naslednik Lamborghini Aventadora

Vreme lansiranja: mart 2023.

Za samo par nedelja, svet će dobiti prvi uvid u dugo očekivanog naslednika Lamborghini Aventadora. Po nekim informacijama, mogao bi da ponese naziv „Revuelto“, dok druge glasine sugerišu da će posedovati V12 „plug-in“ hibridni pogon s preko 1.000 ks. Više toga ćemo saznati sledećeg meseca.

Lexus LFA EV

Vreme lansiranja: 2024.

Lexus vraća u igru kultni LFA, ali u formi čisto električnog automobila. Najavio ga je prelepi Electrified Sport koncept, koji je debitovao 2021., a ono što znamo je da će novi Lexusov sportista posedovati klasičnu pogonsku postavku na zadnje točkove i virtuelni manuelni menjač. Do „stotke“ doleće za dve sekunde, a trebalo bi da bude predstavljen krajem 2024., s tim što će s prodajom krenuti tokom 2025.

Mercedes-Benz AMG GT

Vreme lansiranja: 2023.

Poslednjih godina smo imali priike da vidimo nekoliko različitih sportskih EV koncepata Mercedes-Benza, kao što su EQ Silver Arrow iz 2018., Vision AMG i dalekometni EQXX iz prošle godine. Ipak, ono što znamo je da će AMG GT linija dobiti blago hibridni tretman.

McLaren 750S

Vreme lansiranja: 2023.

McLaren 720S je otišao u „večna lovišta“, a njegovo mesto zauzima 750S. Tiho ga eutanaziravši 2022., McLaren nije oficijelno najavio naslednika 720S, ali izveštaji sugerišu da će model odgovarajućeg naziva, 750S, debitovati ove godine s najmanje 750 ks. Biće dostupne i kupe i kabriolet verzija, a kabinski detalji će biti pozajmljeni od Arture.

Nissan električni sportski automobil

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Modeli Leaf i Ariya su predstavljali tek početak Nissanove električne budućnosti. Nedavno prikazani Max-Out koncept prethodnica je električnog sportskog kabrioleta, za koji se nadamo da će ući u serijsku proizvodnju, mada Nissan nije ništa zvanično potvrdio. Kompanija je ipak ranije spomenula sportsko električno vozilo, ali ćemo morati da sačekamo da bismo saznali da li će se koncept materijalizovati u komercijalni model.

Nissan R36 GT-R

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Nissan je nedavno ažurirao R35 GT-R za 2024., što znači da ćemo na potpuno novi model morati da sačekamo još nekoliko godina. Japanska marka nagoveštava dolazak novog GT-R gotovo pola decenije, rekavši usput da će električna verzija „definitivno pristići jednog dana“. Međutim, pitanje je kada će osvanuti taj dan.

Nissan Z Nismo

Vreme lansiranja: 2023.

Nissan Z Nismo je „špijuniran“ u formi prototipa koji se testira na javnim putevima, što znači da nismo tako udaljeni od premijere. „Naoštreniji“ Z će posedovati agresivniju karoseriju, što će doprineti efektivnijoj aerodinamici, uz prisustvo ažuriranog motora s više konjskih snaga. Ono što je takođe za očekivati je da će ogibljenje biti nešto kruće da bi automobil bolje savladavao krivine na stazi. Trebalo bi novajliju da vidimo pre isteka 2023.

Polestar O2 kabriolet

Vreme lansiranja: 2025.

Polestar j potvrdio da će njegov fascinantni O2 kabriolet koncept dobiti serijsku verziju, koja će poneti naziv „Polestar 6“. Ipak, proći će još par godina pre nego što vidimo električni roudster na drumu. Kompanija kaže da su glavni rivali Porsche 911 i Taycan, što znači da bi švedski model trebalo da poseduje izuzetne vozne osobine i preko 800 ks.

Porsche 911 Speedster

Vreme lansiranja: 2023.

Glasine kolaju da će Porsche 911 Speedster debitovati ove godine na Salonu automobila u Los Anđelesu. Model baziran na 992, biće jedna od poslednjih varijanti aktuelnog 911, pre lansiranja novog modela, što bi trebalo da se desi u narednih par godina i označi proslavu 75. godišnjice proizvođača iz Cufenhauzena.

Porsche električni hiperautomobil

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Porsche želi da kreira novi hiperautomobil, tu nema neke posebne dileme. Šef nemačke marke, Oliver Blume, rekao je da je hiperautomobil „oduvek deo Porscheove strategije“. Međutim, kompanija trenutno nije u potpunosti posvećena novoj perjanici, tako da nismo sigurni kada bismo konačno mogli da je vidimo. Ipak, ono što zasigurno znamo je da će posedovati čisto električni pogon.

Tesla Roadster

Vreme lansiranja: 2023.

Novi Roadster je trebalo na scenu da stupi još 2020., ali nije. Nakon toga je šef teksaške firme, Ilon Mask, obećao da će se to desiti godinu dana kasnije, ali ponovo – nije. Ipak, s intenziviranjem testiranja novog Cybertrucka i proizvodnjom Tesla Semi kamiona u zamahu, postoje „mršave“ šanse da vidimo novi Roadster ove godine. Tesla kaže da će novajlija do 100 km/h ubrzavati za ispod dve sekunde, dok će maksimalna brzina iznositi preko 400 km/h.

Toyota/Suzuki sportski automobil

Vreme lansiranja: 2024.

Toyota i Suzuki se navodno udružuju u cilju kreiranja malog sportskog modela sa središnje pozicioniranim motorom radne zapremine od samo 1,0 litra, uz prisustvo hibridne asistencije. Naravno, ne radi se o nekom „supermoćnom“ kupeu, ali sa 120 ks i masom jedne Mazde MX-, uživanje u vožnji je zagarantovano. Doduše, još uvek nema zvanične potvrde s bilo koje strane, ali ukoliko dođe do ostvarenja projekta, novajlija bi mogao da stupi na scenu već sledeće godine.

Toyota Supra EV

Vreme lansiranja: 2025.

Ljubitelji aktuelne Supre su sigurno zadovoljni činjenicom da je na putu snažnija GRMN verzija. Međutim, Toyota će Supru konvertovati na kraju u čisto električni sportski model, za koji se očekuje da će pristići 2025. Po glasinama, posedovaće simuliranu menjačku kutiju poput električnog Lexusa LFA.

Volkswagen električni sportski automobil

Vreme lansiranja: treba da bude određeno

Volkswagen predstavlja elektromobile kao na pokretnoj traci, a uskoro će u ponudu ući superautomobil, kao varijacija na temu Porsche Taycana. Trebalo bi da isporučuje 680 ks, mada je sve još uvek u domenu glasina.

AutoMoto Show

Priredio: Pavle Barta

Izvor: Motor1

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime