Naslovna ECO2 Maks Ferstapen predstavio Hondu e Limited Edition

Maks Ferstapen predstavio Hondu e Limited Edition

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ko kaže da mali električni automobil mora da izgleda neupadljivo i neupečatljivo? Honda je s tim na umu skinula veo sa svog nagrađivanog elektromobila koji se pojavio u novim specifikacijama.

Naravno, reč je o Hondi e posebnog stajlinga, čiji je promoter jedna posebna ličnost.

Nazvan Honda e Limited Edition, ovaj mali električni model je dostupan za 44.230 evra, što nije malo, ali treba imati u vidu da se radi o ekskluzivnom modelu koji će biti dostupan u Evropi u samo 50 jedinica. U međuvremenu, otvoene su knjige narudžbina.

Honda e Limited Edition je bazirana na Advance Grade nivou opreme i dostupna je u ekskluzivnoj Premium Crystal crvenoj boji, koja dolazi uz čitav niz crnih akcenata kao što su oznake na prednjem i zadnjem delu vozila, uz naplatke od 17 cola.

Ono što je interesantno, pre nego što je došao do pobede za Red Bull u Emilija-Romanji na čuvenoj stazi Imola, Maks Ferstapen je provozao Hondu e Limited Edition u obližnjoj Doci, poznatoj po eklektičnoj uličnoj umetnosti. Aktuelni F1 šampion je bio impresioniran nakon vožnje malog elektromobila vijugavim ulicama ovog kultnog sela.

„Honda e Limited Edition je jednostavno neodoljiva“, rekao je Ferstapen. „Krasi je mladalački izgled, kompaktan dizajn i zabavna je za vožnju. Reč je o sjajnom električnom, urbanom vozilu.“

Od svog debija u Evropi i Japanu 2020., Honda e je višestruko nagrađivana i priznata, posebno na planu inovativnog dizajna i napredne tehnologije. Dobila je nagradu za „Svetski urbani automobil godine“ i „Red Dot Design“ priznanja, između ostalih.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime