Naslovna SPORT F1 Honda razmatra povratak u Formulu 1 2026.

Honda razmatra povratak u Formulu 1 2026.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mnogi ljubitelji Formule 1 su sa žaljenjem primili vesti o izlasku Honde iz Formule 1, i to neposredno nakon osvajanja titule.

Razlog je taj što je japanski proizvođač odlučio da svoje resurse preusmeri na baterijsko-električne serijske automobile a ne Grand Prix trkanje.

Ipak, Japanci i dalje pomažu Red Bullu i AlphaTauriju u vezi s proizvodnjom, sklapanjem i tehničkom podrškom, tako da su pogonske jedinice u bolidima austrijskog tima i dalje Hondine, mada nose drugačiju oznaku (HRC – Honda Racing Corporation).

Nakon osvajanja titule prošle godine, i inicijative u okviru Formule 1 da se od 2026. koriste goriva iz održivih izvora, krenule su glasine o Hondinom povratku u „najbrži cirkus na svetu“.

Tokom prošlog vikenda na VN Austrije, predsednik HRC-a, Kodži Vatanabe, prokomentarisao je aktuelna dešavanja: „Formula 1 je elitni auto-moto sport, tako da mi stalno pratimo šta se dešava u njemu. Naravno, završili smo i zaključili naše aktivnosti, tako da se ni o čemu nije diskutovalo unutar Honde u vezi sa sezonom 2026., tako da nemamo plan.

Međutim, nismo zatvorili vrata. Onako kako ja razumem stvari je da se u okviru Formule 1 diskutuje o regulativi za 2026. a definitivan cilj je ugljenična neutralnost. To je isti smer kojim idemo i mi, tako da se u tom smislu ne razdvajamo od Formule 1 trenutno. Takođe se radi o dobroj mogućnosti da se prouči ugljenična neutralnost  u F1, tako da vrata nisu zatvorena.“

Da bi ozbiljno razmotrila povratak u Formulu 1 u okviru zvaničnih kapaciteta, Honda bi prvo trebalo da obezbedi da njen program na planu serijskih električnih automobila teče glatko, rekao je Vatanabe, koga su zatim upitali koji su ključni faktori kada je reč o davanju „zelenog svetla“ od strane Honde vezano za povratak u Formulu 1.

„Mislim da postoji nekoliko faktora na koje moramo da obratimo pažnju. Ipak, kada smo odlučili da završimo učešće u F1 zbog masovne proizvodnje serijskih automobila i ugljenične neutralnosti, najpre moramo da se fokusiramo na to.

Zatim, kada budemo uvereni da to možemo ostvariti, možemo razmatrati povratak u Formulu 1.“

Što se tiče vremenskog okvira u vezi s odlukom o povratku u F1, Vatanabe je izjavio da će „Hondi verovatno biti potrebna jedna do jedne i po godine da donese odluku“.

Šef HRC-a je nastavio dodavši da njegova kompanija ima nameru da otvorenije sarađuje s Red Bullom i AlphaTaurijem, gde bismo umesto „HRC“ na bolidima ponovo imali „Honda“ brending.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime