Naslovna INFO BMW M3 Sedan vs BMW M3 Touring (VIDEO)

BMW M3 Sedan vs BMW M3 Touring (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Po prvi put, BMW je u ponudu uveo karavansku verziju kultnog M3 u ponudu, u junu 2022. Poznat pod imenom BMW M3 Touring, gotovo je identičan limuzinskoj verziji po pitanju mehanike, uz dodatak praktičnijeg kargo prostora i zadnjih vrata.

Ovde se nameće pitanje, bar po „jutjuberu“, Džou Akilisu, koji od ova dva bratska modela je brži u trci ubrzanja. Da bi to oktrio, Džo je dva Competition modela stavio „na crtu“.

I BMW M3 Sedan i M3 Touring, pogonjeni su istim 3,0-litarskim twin-turbo rednim S58 šestocilindrašem. Ovaj agregat isporučuje 510 ks i 650 Nm maksimalnog obrtnog momenta, pružajući obilje snage za rapidna ubrzanja i uzbudljivo vozačko iskustvo.

Motor je uparen sa ZF osmostepenom automatskom transmisijom s konverterom obrtnog momenta, koji snagu šalje na sve točkove putem xDrive sistema. Oba modela su opremljena garniturom Michelin Pilot Sport 4S pneumatika. Međutim, M3 Touring „plaća penale“ u vidu veće mase u odnosu na limuzinu.

Ovaj konkretni M3 sedan je 85 kilograma lakši zahvaljujući krovu od ugljeničnih vlakana, dok je M3 Touring opremljen karbon keramičkim kočnicama, što štedi 10 kilograma na neogibljenoj masi. Ovo unapređeje bi trebalo da utiče na ubrzanje i naravno kočenje. Oba automobila su sposobna za dostizanje maksimalne brzine od 250 km/h, naravno bez opcionog M Driver Package paketa.

Na papiru, M3 sedan je neznatno brži u sprintu do 100 km/h, koji obavlja za 3,5 sekundi. M3 Touring istu radnju obavlja za 3,6 sekundi. Dakle, limuzina bi teoretski trebalo da bude brža na asfaltu. Naravno, to zavisi i od reakcija vozača i uslova na stazi, ali pored klasične trke na 402 metra, pogledajmo kako stvari funkcionišu pri letećem startu, kao i koji od ova dva modela bolje koči.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime