Naslovna AKTUELNO Škoda oborila rekord u najdužem “driftu” na ledu (VIDEO)

Škoda oborila rekord u najdužem “driftu” na ledu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda i dalje drži rekord u klasi najbržih sedmoseda na Nirburgringu s Kodiaqom RS (model pre restilizacije).

Češki proizvođač automobila, koji je deo VW grupacije, uputio se u Švedsku prošlog meseca u pokušaju da postavi još jedan rekord, ali jednim manjim modelom SUV-a. Naime, reč je o čisto električnom Enyaqu, naravno u RS izdanju, koji je na zaleđenom jezeru napao i uspeo da ostvari rekord u najdužem besprekidnom „driftu“ na ledu.

Za volanom Škodinog prvog električnog SUV-a se našao Ričard Miden iz Evo magazina, uspevši da se kreće „bočno“ 7,35 kilometara. Ova zabavna avantura se odigrala u krugu prečnika 60 metara, a za kompletiranje vožnje je bilo potrebno 15 minuta i 58 sekundi. Za to vreme pređeno je 39 krugova. U jednom trenutku, Enyaq RS se kretao brzinom od 48,67 km/h, dok je najniža iznosila 31,64 km/h.

Vozilo koje je postavilo rekord je u potpunosti standardno, sem Michelin Dackproffsen guma napred i Nokian Hakkapelitta s  klinovima pozadi. Lokacija na kojoj se događaj odigrao je jezero Stošarnen. Dakle, 19. januara u Krokomu u centralnoj Švedskoj, Škoda i Miden iz Evo magazina, uspešno su popravili prošlogodišnji rekord u „ledenom driftu“ koji je postavio Vong Dongđang u Subaruu WRX (6,22 kilometra).

Škoda ističe da je Enyaq RS tehnički oborio dva rekorda, jer Ginis odvaja kategorije „najdužeg drifta u kontinuitetu na ledu“ i „najdužeg drifta u kontinuitetu na ledu u klasi električnih automobila“. Ni manje ni više nego 18 časova „driftovanja“ je kompletirano za pet dana pred rekordni pokušaj.

Midenu postavljanje rekorda za volanom Škode nije nepoznato, budući da je avgusta 2011. postigao 366 km/h modifikovanom Octavijom RS. Ova najbrža Škoda u istoriji poseduje 600 ks, izvučenih iz 2,0-litarskog benzinca, neophodnih za postizanje impresivne brzine na Bonvil slanom jezeru. Da bi proslavila desetogodišnjicu obaranja rekorda, marka iz Mlada Boleslave je u potpunosti restaurirala dotični automobil 2021.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstMercedes-Benz EQS 580 (TEST)
Sledeći tekstZEEKR planira 2 nova modela, ulazak u Evropu i udvostručavanje prodaje

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime