Naslovna SPORT F1 Red Bull Racing i Ford ulaze u novo partnerstvo?

Red Bull Racing i Ford ulaze u novo partnerstvo?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Po najnovijim izveštajima, Ford je spreman za povratak u Formulu 1, i to s Red Bullom.

Američki proizvođač bi u „najbrži cirkus na svetu“ ušao 2026., kada na snagu stupaju nova pravila. Uloga Forda bi bila da pomogne austrijskom timu da unutar sopstvene kuće razvije pogonsku jedinicu.

Po dotičnom izveštaju, informacija je slučajno „procurila“ od strane novinske agencije Ansa, da bi nakon toga bila uklonjena. Ford se za sada nije zvanično izjasnio u vezi sa dešavanjima.

Ipak, postoje dokazi koji ukazuju na to da je oficijelna objava na pragu. Sredinom decembra, pojavili su se navodi da su Ford i Red Bull u pregovorima vezanim za buduće partnerstvo. U to vreme, fokus je bio više na Fordovom pridruživanju na planu marketinga i brendinga, dok se na tehničku podršku u razvoju motora gledalo više kao na mogućnost. Red Bull, kao što je poznato, trenutno koristi Hondine motore, ali će se ta saradnja okončati 2025., budući da nova regulativa stupa na snagu 2026.

Još temeljniji dokaz o budućem partnerstvu pojavio se krajem januara. Naime, u intervjuu za Motorsport.com, direktor Ford Performance Motorsporta, Mark Rašbruk, sugerisao je da rastuća popularnost Formule 1 u SAD u najmanju ruku nalaže razmatranje povratka u elitnu trkačku seriju.

Fordu „najbrži cirkus na svetu“ nije potpuna nepoznanica, mada je prošlo dosta vremena otkada je „plavi oval“ imao F1 bolid. Preciznije, 2004. se desio poslednji Fordov izlet u Formulu 1, a ironija je u tome što je tim prodat upravo Red Bullu, nakon prodaje Jaguaru.

Porsche je takođe bio jedan od mogućih partnera Red Bulla za 2026., ali su pregovori propali zbog zabrinutosti austrijskog tima što Porsche želi da preuzme preveliku kontrolu nad poslovanjem.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime