Naslovna ECO2 Restilizovani Tesla Model 3 Performance dobija novi pogonski sklop?

Restilizovani Tesla Model 3 Performance dobija novi pogonski sklop?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U VIN broju se nalazi slovo „T“ na osmoj poziciji, baš kao u slučaju Plaid varijanti Modela S i X za evropsko tržište.

Kada je Tesla predstavio osveženi Model 3 za Evropu, Kinu i druga tržišta krajem avgusta (ne i američko), mnogi su primetili da nema perjanice u vidu Modela 3 Performance.

Tesla ga nije spominjao ni u materijalu za medije, a u onlajn konfiguratoru za dotična tržišta, bili su prisutni jednomotorni RWD i Long Range AWD s dva motora. Povrh toga, na nekim tržištima poput australijskog, kupci koji su naručili Model 3 Performance, saopštili su da je Tesla otkazao njihove porudžbine ubrzo nakon početka prodaje restilizovanog Modela 3 u toj zemlji.

Sledstveno tome, došlo je do glasina da bi kompanija mogla iz ponude da izbaci Model 3 Performance. Međutim, čini se da se on ipak vraća u igru, sudeći po evropskoj homologaciji RDW-a, holandskog saobraćajnog tela.

Ukoliko je verodostojan, dokument objavljen u junu i postavljen na TFF Forum, dokazuje ne samo da je Model 3 Performance na putu, već i da dolazi s nekim zanimljivim unapređenjima pogonskog sistema.

Tačnije, u VIN broju vozila se na osmom mestu nalazi slovo „T“, što obično korespondira s pogonskim sklopom. Budući da odlazeći Model 3 Performance ima slovo „L“ na toj poziciji, to sugeriše da će restilizovana varijanta posedovati drugačiji pogonski sistem.

Tesla je upotrebio oznaku „T“ u VIN broju evropskog Modela S Plaid i Modela X Plaid, koji poseduju tri elektromotora. Da li to znači da će ista konfiguracija biti pirimenjena i na Model 3 Performance?

To je ipak manje verovatno, jer bi tromotorni Model 3 po performansama nadmašio Model S Plaid, a šef kompanije, Ilon Mask, decidno je odbacio tu mogućnost ranije u toku ove godine.

Postoji veća verovatnoća da „T“ u VIN broju ukazuje na to da bi Model 3 Performance mogao da usvoji jedan od Plaidovih zadnjih motora. To bi vlasnicima M3P dalo pravo ne samo na hvalisanje, već i poboljšane performanse.

Za sada, ovo je samo pretpostavka, a biće interesantno videti kako (i da li će), Model 3 Performance biti unapređen. Sprint do stotke i maksimalna brzina će biti očigledni ciljevi, ali neće biti lako ostvarivi, budući da odlazeći M3P ubrzava do 100 km/h za 3,4 sekunde i može da pojuri do 260 km/h.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime