Naslovna AKTUELNO Tesla objašnjava agresivno smanjivanje cena u Evropi

Tesla objašnjava agresivno smanjivanje cena u Evropi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla je prošle nedelje smanjio cene svojih vozila u Evropi, Izraelu i Singapuru, šireći svoju agresivnu cenovnu strategiju započetu u januaru.

U kompaniji ističu da je redukovanje cena na brojnim evropskim tržištima, uključujući Nemačku i Francusku, uvedeno radi povećanja obima i poboljšanja proizvodnih kapaciteta.

„Naša misija je ubrzavanje tranzicije ka obnovljivoj energiji. Naš master plan je jasno postavio rutu ka ostvarenju te misije: transformacija skupih maloserijskih proizvoda u jeftinija velikoserijska vozila.“

U Nemačkoj, Tesla je spustio cene Modela 3 i Modela Y za 4,5 odnosno 9,8 odsto, što je drugo ovogodišnje smanjenje cena nakon januarskog koje je išlo do 17 odsto.

Kupci u Francuskoj, koji s druge strane za Model 3 treba da izdvoje 44.990 evra, profitiraće na smanjenju od dodatnih 5.000 evra kroz vladine subvencije. Treba istaći da je gornji limit EV šeme sada postavljen na 47.000 evra.

Oni koji prate električna vozila na društvenim mrežama, takođe su primetili prilagođavanje cena Modela 3 i Modela Y u zemljama kao što su Norveška i Holandija.

Osim u Evropi, Singapur je takođe zabeležio smanjenje cena za Model 3 i Model Y, između 4,3% i 5%, prema Teslinoj internet stranici. Cena za osnovni Model 3 s pogonom na zadnje točkove u Izraelu takođe je smanjena za 25 odsto, naveo je Rojters.

Dok  se Teslina agresivna strategija određivanja cena može protumačiti kao znak slabljenja potražnje, rukovodioci, uključujući i Ilona Maska, tvrde da Teslina vozila i dalje privlače veliki broj kupaca.

To se moglo videti u podacima o isporuci vozila kompanije u prvom kvartalu, koji su pokazali da je Tesla ostvario rekordne tromesečne isporuke od 422.875 vozila od januara do marta. Ovo je posebno impresivno s obzirom na kratko tromesečje i ključna tržišta kao što je kinesko, pogođeno praznicima kao što je Kineska nova godina.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime