Naslovna INFO Mercedes: EV su tehnički superiorniji od vozila s motorima SUS

Mercedes: EV su tehnički superiorniji od vozila s motorima SUS

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novi Mercedes-Benz E klase upravo je debitovao, praktično nastavivši da koristi usluge pogonskih sklopova prethodnika.

Ipak, generalno govoreći, ovo nije put kojim će štutgartski proizvođač ići narednih godina. Umesto toga, Mercedes će se fokusirati na električna vozila, koja su „tehnički superiornija“ u odnosu na ona s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, čak i u slučaju kada ovi koriste e-goriva. Šef marke, Ola Kelenijus, nedavno je izjavio da će Mercedes favorizovati elektromobile u odnosu na konvencionalna vozila.

„Električni automobil predstavlja još uvek mladu tehnologiju u poređenju s motorima s unutrašnjim sagorevanjem“, rekao je Kelenijus za Frankfurter Allgemeine Zeitung. „Još uvek vidimo veliki potencijal po pitanju napretka: električni pogon će prevazići motore s unutrašnjim sagorevanjem u smislu performansi pre kraja ove dekade.“

Mada će Mercedes nastaviti da prodaje konvencionalna vozila u godinama pred nama, u najvećoj meri će se fokusirati na efikasnije i „zelenije“ električne mašine. Šef kompanije je takođe rekao da će Mercedes razviti namenske arhitekture za električna vozila i prilagoditi ih motorima SUS u slučaju kada to bude imalo poslovnog smisla. Na kraju, štutgartska firma želi da ostvari ugljeničnu neutralnost na planu bilansa stanja do 2039.

Generalno govoreći, Mercedes namerava da nastavi da motore SUS čini efikasnijim i u skladu s novim Euro 7 standardima. Međutim, sredinom dekade, nemački proizvođač će smanjiti investicije u konvencionalnu tehnologiju za 80 odsto u poređenju trenutnom situacijom. Kina će verovatno ostati poslednje ključno tržište na kojem će motori SUS i dalje biti dostupni, ali isključivo u „plug-in“ hibridnim sklopovima, razvijenim u saradnji s lokalnim partnerima iz Geelyja.

Tranzicija ka električnoj energiji ne znači da će Mercedes promeniti svoje pozicioniranje na tržištu. Kelenijus je ponovio da će se kompanija fokusirati na prestižno tržište, ali će takođe kupcima ponuditi i ulazne premijum automobile. „Nova tehnologija  koju razvijamo za naše luksuzne modele u cilju obezbeđivanja ekološke održivosti, takođe će biti iskorišćena i za druge automobile u budućnosti“, objasnio je Kelenijus.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime