Naslovna INFO Prvi tizeri Škode Superb i Kodiaq nove generacije

Prvi tizeri Škode Superb i Kodiaq nove generacije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon jučerašnje objave o jesenjem debiju, oficijelni tizeri Škode Superb i Kodiaq sledeće generacije su pristigli na internet.

Četvrta moderna iteracija vodećeg modela brenda ponovo će biti ponuđena u hečbek i karavanskoj karoseriji, za razliku od mehanički povezanog Volkswagen Passata, koji će biti dostupan isključivo s dužim krovom. I Superb i Pasat će se proizvoditi u Bratislavi.

Do sada se Superb proizvodio u Češkoj u fabrici Kvasini, gde će Kodiaq nastaviti da se sklapa i u drugoj generaciji. Novi veliki modeli iz Škode biće ponuđeni s plug-in hibridnim pogonskim agregatima uz benzinske i dizel motore s blago-hibridnom tehnologijom. Detalji oko pogonskih sklopova još uvek nisu poznati.

Škoda pominje da će organizovati odvojene događaje za svoja dva modela, pri čemu će Superb „postaviti standarde u pogledu udobnosti i prostranosti“, dok će Kodiak „podići bezbednost, tehnologiju i svestranost na viši nivo“. Prve isporuke kupcima trebalo bi da se dese do kraja godine ili početkom 2024. Vrlo je verovatno da će ovo biti poslednje generacije modela koji će u ponudi imati motore s unutrašnjim sagorevanjem. Očekuje se da će električni automobili činiti 70 odsto ukupnih isporuka do 2030. godine, uz pomoć šest modela s nultom emisijom do 2026. godine.

Tamni prikazi objavljeni u okviru pripreme svetske premijere zakazane za ovu jesen, prilično su prilično nejasne, iako primećujemo da Superb hečbek ima mali spojler na vratima prtljažnika, verovatno unutar Sportline nivoa opreme. LED potpis na prednjoj strani prisutan je na oba modela, iako se na Kodiaqu proteže nadole. Zanimljivo je da Škoda ne pominje svoj dizajnerski jezik „Modern Solid“, što znači da će novi talas električnih vozila biti prvi koji će dobiti svež vizuelni identitet.

Pored lansiranja novog Superba i Kodiaqa, Škoda namerava da restilizuje Scalu i Kamiq u narednim mesecima. Za 2023. planiran je i luksuzni nivo opreme Laurin & Klement za električni SUV Enyaq. Bestseler Octavia će biti podvrgnuta restilizaciji 2024. godine, kada je planirano da se Elroq EV pojavi u prodaji kao naslednik Karoqa. Tokom 2025. će biti predstavljena sledeća generacija Enyaqa i Enyaq Coupea, kao i ulazni EV od 25.000 evra. Električni karavan sličan Oktaviji će se naći u prodaji 2026. zajedno s električnim SUV-om s tri reda sedišta.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime