Naslovna INFO VESTI Alfa Romeo: premijera novog superautomobila zakazana za 30. avgust

Alfa Romeo: premijera novog superautomobila zakazana za 30. avgust

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ove lepe vesti za ljubitelje Alfe pristižu iz Kine, gde je italijanska marka predstavila osvežene Giuliju i Stelvija.

Doduše, vesti nisu nove, jer je šef kompanije, Žan-Filip Imparato i ranije govorio o ovoj mogućnosti, a sada je definitivno najavio dolazak novog superautomobila. Premijera je zakazana za 30. avgust, a pretpostavlja se da će novajlija „otpevati labudovu pesmu“ kada je reč o motorima s unutrašnjim sagorevanjem.

Alfin šef je s debelim razlogom uzbuđen u vezi s misterioznim automobilom: „Ovaj projekat je ostvarenje sna, inspirišući odvažan tima koji je želeo da ostvari nešto jedinstveno“. Uz najavu dolazi i svež „tizer“, nakon inicijalnog uvida s početka ove godine, kada smo se upoznali s okruglom zadnjom signalnom grupom. Zašto je baš 30. avgust odabran za premijeru buduće ikone? Sasvim je moguće da je razlog taj što se tada u Monci održava trka Formule 1 za VN Italije.

Iz Alfe su poslali signale vezane za retro dizajn, s potencijalnim pozajmljivanjem detalja od T33 Stradalea, što su sjajne vesti. Kolaju glasine da će novi superautomobil poneti oznaku 6C, što ima smisla, budući da zadnje svetlo izgleda kao da sadrži stilizovan broj „6“ i slovo „C“. Ukoliko tako bude, za očekivati je da motorizacija dođe u vidu V6 motora, s obzirom na to da je 4C posedovao četvorocilindarski agregat a 8C V8 motor. Samim tim, možemo da pretpostavimo da je reč o 2,9-litarskom twin-turbo motoru koji pogoni Quadrifoglio modele. U ograničenoj Giulia GTA seriji isporučuje 550 ks i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Nova perjanica, koju ne treba mešati sa SWB Zagato Coupeom, popuniće prazninu koja je nastala nakon što se odustalo od oživljavanja GTV-a i 8C. Ne treba očekivati rebrendirani Maserati MC20, budući da je Imparato obećao da će novi superautomobil biti proizvod isključivo Alfinih napora: „Radimo na nečemu što bih mogao da stavim odmah pored 8C u muzeju u Arezeu, ponosan na naš doprinos istoriji Alfe Romeo. To je ono što želimo.“

Etiketiran kao „kultni“, „superseksi“ i „prepoznatljiv“ od strane šefa marke, 6C će verovatno pristići u limitiranoj seriji. Da podsetimo, prethodni 8C je isporučen u 500 primeraka u kupe varijanti, uz 329 Spider primeraka. Ono što nam logika sugeriše je da se radi o najskupljoj Alfi Romeo do sada, koja će istog momenta kada ugleda svetlost dana postati kolekcionarski primerak, posebno iz razloga što je opšta elektrifikacija svuda oko nas.

Premijera će biti održana u Arezeu, u muzeju Alfe Romeo.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime