Naslovna ECO2 VW ID. Buzz sasvim solidan u izbegavanju prepreke na putu (VIDEO)

VW ID. Buzz sasvim solidan u izbegavanju prepreke na putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Naravno, kombi kao automobilska konfiguracija nije baš čuven po upravljivosti i voznim osobinama.

Iz tog razloga, veoma je interesantno videti kako se novi VW ID. Buzz snašao u testu izbegavanja prepreke na putu i slalomu. Dovoljno je reći da na ovom ispitu simpatični elektromobil nije razočarao.

Reč je o ID. Buzzu s kratkim međuosovinskim rastojanjem s elektromotorom pozicioniranim pozadi, koji isporučuje 204 ks. Automobil počiva na EcoContact 6 gumama.

Najpre je na rasporedu bio slalom, gde je test vozač detektovao naginjanje karoserije i spor odziv na volanu. Finalno vreme je iznosilo 25,7 sekundi, tako da je glatko nadmašen rezultat VW Multivana 1.4 eHybrid (26,5 sekundi). ID. Buzz je takođe potukao Land Rover Range Rover Sport P510e Autobiography, koji je čunjeve prošao za 26,1 sekundu.

Takozvani test „severnog jelena“ predstavljao je ozbiljniji izazov. Prvi pokušaj je izveden pri brzini od 76 km/h ali je ID. Buzz zakačio čunjeve u drugoj i trećoj sekciji. Nemački električni kombi je na kraju uspešno izveo vežbu pri ulaznoj brzini od 71 km/h, uz temeljnu intervenciju sistema elektronske kontrole stabilnosti. Pokušaj pri 80 km/h je u potpunosti propao, jer automobil nije bio u stanju da uđe u treću sekciju čunjeva.

Ipak, za vozilo ovog tipa, VW ID. Buzz je test izbegavanja prepreke na putu izveo više nego solidno.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime