Naslovna ECO2 BMW Vision Neue Klasse spreman za proizvodnju?

BMW Vision Neue Klasse spreman za proizvodnju?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW Vision Neue Klasse čisto električni koncept koji će biti predstavljen sledećeg meseca, praktično će biti demonstracija automobila gotovo spremnog za serijsku proizvodnju, kaže Oliver Cipse, šef bavarske kompanije.

Serijska verzija će uskoro biti na putevima, dodao je on tokom redovnog BMW-ovog izveštavanja o prihodima u četvrtak.

Cipse je opisao Neue Klasse platformu za baterijsko-električni pogon kao „megaprojekat“ BMW-a. „Ovo nije ništa manje nego budućnost BMW brenda, grupacije i našeg portfolija“, rekao je Cipse.

On nije pružio dodatne detalje u vezi s tim kojem modelu će koncept prethoditi. Veo sa studije će biti skinut 2. septembra, pred početak IAA Mobility salona u bavarskoj prestonici, koji startuje dva dana kasnije.

Reč je o trećem BMW-ovom Vision konceptu, koji akcenat stavlja na buduće tehnologije, nakon iVision Circulara fokusiranog na održivost (predstavljen na minhenskom šouu 2021.) iVision Dee fokusiranog na digitalne tenologije (prestavljen na CES-u u Las Vegasu u januaru).

BMW je prethodno saopštio da će prvi modeli koji će koristiti usluge nove platforme biti limuzina veličine serije 3 i SUV/krosover srednje veličine.

Bavarci će započeti s proizvodnjom prvih Neue Klasse automobila 2025., u novoj fabrici u Debrecinu u Mađarskoj, nakon čega će startovati proizvodnja u minhenskom pogonu 2026. Neue Klasse modeli će se takođe sklapati u BMW-ovoj fabrici u Šenjangu u Kini, počev od 2026., kao i u San Lusi Potosiju u Meksiku, počev od 2027.

Cipse je prethodno izjavio da će Neue Klasse automobili postaviti „standarde u smislu autonomije, brzine punjenja i cenovne politike“.

Nove ćelije, tehnologija autonomne vožnje

Platforma će koristiti novorazvijene cilindrične ćelije za koje BMW kaže da poboljšavaju energetsku gustinu za više od 20 odsto, brzinu punjenja za do 30 odsto i autonomiju za do 30 odsto u poređenju s današnjom baterijskom tehnologijom.

Ove ćelije će koristiti hemiju baziranu na niklu, sa smanjenim sadržajem kobalta, što će redukovati emisiju ugljen-dioksida u fazi proizvodnje, i to za 60 odsto, kaže BMW.

Bavarci su prethodno saopštili da će Neue Klasse platforma ponuditi Nivo 2+ i Nivo 3 autonomne vožnje, s tim što L2+ podrazumeva da ruke ne moraju biti na volanu, ali pogled mora biti na putu. Nivo 3 će omogućiti preuzimanje vožnje od strane automobila pod izvesnim okolnostima kao što je dugoprugaška vožnja na auto-putevima.

BMW je uskladio tajming predstavljanja koncepta sa 60. godišnjicom lansiranja prethodnog Neue Klasse automobila, limuzine srednje veličine koja je oživela bavarsku marku šezdesetih godina, nakon što je kompanija imala teškoća da se pozicionira na tržištu s većim modelima.

Minhenski proizvođač je lansirao ključni 1800 u septembru 1963., koji je docnije postao najprodavanija verzija prvobitne Neue Klasse ponude.

Cipse je rekao da je BMW na putu da ostvari 15 odsto ukupne prodaje vezane za čisto električne automobile ove godine. Broj globalnih isporuka čisto električnih automobila se udvostručio na 152.936 u prvoj polovini godine, što je 12,6 odsto ukupnog plasmana.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime