Naslovna INFO PR Narudžbine za Jeep® Avenger dostigle su 40.000 jedinica

Narudžbine za Jeep® Avenger dostigle su 40.000 jedinica

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Čisto električni Jeep® Avenger doprinosi rastu prisustva brenda Jeep u veoma konkurentnom B-SUV segmentu na evropskom tržištu.

Evropski automobil godine za 2023. godinu sada ima preko 40.000 narudžbina od svog lansiranja na Salonu automobila u Parizu prošle godine. 

Zahvaljujući prodaji modela Avenger u periodu od januara do avgusta ove godine, prodaja brenda Jeep u B-SUV segmentu povećala se za 33,5% u poređenju sa prošlom godinom, što odgovara povećanju obima od 60% u odnosu na rast industrije segmenta od 12,8%. U poslednja tri meseca, prva isporuka modela Jeep Avenger na nekoliko dodatnih tržišta doprinela je rastu prodaje brenda u tom segmentu. 

Komercijalni uspon modela Jeep Avenger upotpunjen je brojnim priznanjima industrije za prvi potpuno električni SUV brenda.  Dizajniran i proizveden kao Jeep vozilo od samog početka, Jeep Avenger je već osvojio 10 industrijskih nagrada, uključujući titulu Evropskog automobila godine za 2023. godinu (COTY), Najbolji porodični SUV u takmičenju najboljeg automobila na svetu po izboru žena 2023. (WWCOTY) i Električni automobil godine u nagradama Top Gear UK.

Preko 40% potvrđenih narudžbina kupaca za Avenger odnosi se na verziju sa električnim pogonom, što je dokaz rastućeg interesovanja kupaca za potpuno električnu verziju modela Jeep Avenger.

Uspeh novog modela Jeep Avenger prati i snažan prodajni zamah modela Jeep Renegade, koji je u koraku sa obimom postignutim prošle godine, sa više od 32.000 registrovanih jedinica u odnosu na 31.705 u istom periodu 2022. godine. 

Erik Lafordž (Eric Laforge), direktor brenda Jeep u Evropi, izjavio je: „Jeep Avenger je dizajniran da savršeno odgovara potrebama evropskih kupaca, a impresivni rezultati koje postiže širom Evrope to i potvrđuju.  Uspeh modela Jeep Avenger dodatno je pojačan snažnim prodajnim zamahom modela Jeep Renegade, koji beleži rast u odnosu na prethodnu godinu, pokazujući da se ova dva vozila dopunjuju nudeći potpuno različite, ekološki prihvatljive i privlačne proizvode na veoma konkurentnom tržištu B-SUV vozila“.

Avenger i Renegade su dva komplementarna vozila koja takođe doprinose rastu brenda Jeep u B-SUV LEV segmentu. U Evropi, Jeep zauzima peto mesto sa tržišnim udelom u segmentu SUV vozila od 10,6% (u odnosu na 9,6% prošle godine), dok u Italiji brend dominira sa tržišnim udelom od 49,9%. 

Takođe, u Italiji, model Renegade je i dalje jedan od omiljenih kod kupaca i ostvaruje snažne rezultate prodaje. On dominira segmentom B-SUV sa tržišnim udelom od 7,9% u odnosu na 7,5% prošle godine, a tržišni udeo brenda skače na 11,4% kada se kombinuje sa tržišnim udelom od 3,5% modela Avenger.  

Osim toga, brend Jeep postiže snažne rezultate i u Nemačkoj, Španiji, Poljskoj i Holandiji sa dvocifrenim procentom tržišnog udela. 

Čisto električni Jeep Avenger

Avenger u kompaktnom SUV paketu donosi DNK brenda Jeep sa jedinstvenom kombinacijom sposobnosti, stila, funkcionalnosti i tehnologije. Kao čist izraz „koncentrovane slobode“, Avenger nudi karakteristične performanse brenda Jeep u kompaktnom formatu kako bi garantovao miran um u svim uslovima, kako na putu, tako i van njega. Novi električni pogonski sklop uključuje jedinstveni električni motor od 400 volti koji nudi autonomiju bez stresa do 400 km po WLTP ciklusu i do 550 km u vožnji po gradskim uslovima, a njegova sposobnost brzog punjenja vozačima omogućava dnevnu dozu energije od 30 kilometara u samo tri minuta.

Jeep Avenger je dostupan u četiri nivoa opreme, a svaki ima svoju specifičnu svrhu: Avengernovi avanturista, Longitudeotelotvorenje kul strane performansi, Altitudeviše tehnologije i ekskluzivnosti, i Summitmanifest slobode. Prema podacima, kupci su odabrali dva najviša nivoa opreme (Altitude i Summit) za 80% prodatih Jeep Avenger modela. Preferirana boja je Vulcan (crna) sa udelom od 30% u ukupnoj prodaji.

Jeep Renegade

Omiljen među kupcima u segmentu B-SUV, Jeep Renegade spaja neuporedivu sposobnost za vožnju van puta sa dimenzijama i stilom koji su savršeni za uživanje u gradskom načinu života. Renegade je vozilo za kratke vožnje u gradu zahvaljujući svojoj okretnosti i upravljačkim karakteristikama, ali je takođe i idealan SUV za otkrivanje novih staza. Jeep Renegade je dostupan u 4xe Plug-in Hibrid verziji koja kombinuje Turbo T4 sa snažnim električnim motorom za bolje performanse i potpunu udobnost.

Svi podaci se odnose opseg EU29  – YTD avgust 2023.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime