Naslovna ECO2 Alfa Romeo na interesantan način potvrdila naziv novog modela

Alfa Romeo na interesantan način potvrdila naziv novog modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novi tizer uključuje GPS koordinate prevoja Brener.

Alfa Romeo već izvesno vreme na globalnu mrežu postavlja misteriozne tizere novog krosovera, ali je potonji nekako „najsveobuhvatniji“.

Popularna italijanska marka je iskoristila društvene mreže da lansira kratak video klip sa sledećom porukom: „Možda smo to znali sve vreme“. Slogan se zapravo odnosi na naziv modela B segmenta – Brennero. U videu se pojavljuju GPS koordinate lokacije na Alpima, što dodatno sugeriše na ime novajlije.

Mada neke od koordinata ukazuju na Areze muzej, stazu Baloko i prevoj Stelvio, četvrte se odnose na prevoj Brener. Dugačak gotovo 50 kilometara, ovo je jedan od najnižih prevoja na Alpima i pruža se od Štercinga (južni Tirol na severu Italije) do Insbruka, prestonice zapadne austrijske pokrajine Tirol.

Veći Tonale i Stelvio, takođe su nazvani po planinskim prevojima na Alpima, tako da u potpunosti ima smisla da novajlija sledi istu strategiju. Debi je zakazan za početak 2024., a novi mali krosover će zapravo biti Alfina verzija Jeep Avengera i Fiata 600. Ova dva modela se prvenstveno prodaju s čisto električnim pogonom, ali su dostupni i kao blagi hibridi s trocilindarskim benzinskim motorima. Samim tim, Brennero će biti prvi elektromobil Alfe Romeo.

Reč je o prvom od nekoliko modela bez motora s unutrašnjim sagorevanjem, budući da je Stellantis već potvrdio dolazak nove generacije Giulije i Stelvija s električnim pogonskim sklopovima.

Pored toga razvija se i veće vozilo namenjeno za severnoameričko tržište, naravno u formi SUV-a, ali s fokusom na aerodinamičan dizajn.

Naslovni render: Alfisticrew (SUVs2022)

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime